Bulls and Dogs nieuw in de Pijp

Oh yeah dat is fijn, nu is er ook een Bulls and Dogs in de Pijp. Misschien ken je deze hotdogmakers wel van hun foodstand in De Hallen. Funky yummy not-your-ordinary broodjes worst is waar ze bekend om staan.En nu is Bulls and Dogs op neergestreken op de Van Woustraat. Dus yesss nu kunnen we ook hip hotdogs happen in De Pijp! Een mooie gelegenheid om weer eens een met Cityguys.nl op pad te gaan.

Bulls and Dogs Van Woustsraat Amsterdam De Pijp

bulls-and-dogs-amsterdam-nieuw

Eerst even een drankje doen? Bulls and Dogs heeft super chille comfy stoelen waar je lekker in kunt wegzakken met wat lekkers.

bulls-and-dogs-bar-restaurant bulls-and-dogs-hotdog-bier

Bier of cocktails? Het kan allebei. Ik had de Moscow Mule en die was mighty fine!

Bulls and Dogs cocktail

Ik hou altijd wel van something to nibble voordat ik aan het echte werk (lees: hoofdmaal) begin. Bij Bulls & Dogs hebben ze een plankje dat een walhalla is voor spekliefhebbers zoals ik zelf. Onze lieve serveerster heeft ons precies verteld welke speksoorten er op onze plank lagen, maar ik ben stiekem gewoon alles vergeten. Ik weet wel dat het naar meer smaakte, dus dat is goed. De pretzel was ok, blijkbaar niet zo mijn ding.

Bulls and Dogs pretzels

En dan tijd voor lots of dogs en crispy yummy stuff. En natuurlijk delen we alles met z’n drieën zodat we alles even kunnen proeven.

Bulls and Dogs hotdogs worst

De pretzel bij de borrelplank daar werd ik niet zo warm van, maar het hotdogbroodje van pretzeldeeg word ik wel blij van. Beter dan zo’n sompig broodje wat je vaak ziet. Dit pretzelbroodje is lekker zacht en een tikkie chewy van binnen en lekker stevig van buiten. Verrrry nice.

Ook het worstje smaakt bon en natuurlijk wordt dit broodje worst extra delish met de funky topping. Op de plank hotdog met wilde paddestoelen, truffel en hazelnoot en een hete hond met bacon & chips.

Hotdog Bulls and Dogs

Ok de hotdogs gaan er goed in, maar alles verandert als ik mijn tanden zet in de banger. Oh my goodness wat is die sappig! Doe mij die maar!

Bulls and Dogs Amsterdam worst

On the side kun je bij Bulls & Dogs kiezen uit lekkere crunchy dingen zoals onion rings, curly fries en zoete aardappel frietjes. De meningen waren hierover verdeeld. We hadden een kamp onion rings, een kamp sweet potato fries en een kamp curly fries. Ik behoorde tot de laatste kamp.

Bulls and Dogs fries frietjes

Oh ja, let op de grappige details die hier en daar verwerkt zijn in het interieur van Bulls and Dogs. Wat dacht je bijvoorbeeld van het glas van bierflesjes dat is verwerkt in de bar?

Of de Amsterdammertjes die verstopt zijn als tafelpoot. Dus even onder de tafel kijken als je aanschuift.

bulls-and-dogs-amsterdam-bar-restaurant

En hé als je naar de lampen kijkt en denkt verrek dat herken ik. Dat kan maar al te goed, het zijn namelijk molens waarmee ze bij de slager gehakt van malen.

Bulls and Dogs Amsterdam

Al met al is Bulls and Dogs een te relaxte plek om een middagje of avondje te chillen met wat lekkers. Het is wel meer snackstyle eten dan écht een maaltijd, maar als dat je plan is zit je hier goed.

Bulls and Dogs
Van Woustraat 58
Amsterdam De Pijp
bullsanddogs.com

[mapsmarker marker=”171″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Fotogeniek eten bij Brasserie Hoofdstad

Soms kom ik van die plekken tegen waar ik bijna niet aan eten toe kom. Plekken waar de borden zulke...

Sluiten