The Butcher Social Club Amsterdam

The Butcher, ja die van die juicy burgers, heeft iets nieuws: The Butcher Social Club. Deze burgerwalhalla heeft zijn pijlen gericht op in de A’dam Toren in Amsterdam Noord en is nothing like zijn grotere broertjes op de Albert Cuypstraat, in de Foodhallen of in de Negen Straatjes.

Zodra je de pont afrolt struikel je over het enorme terras met uitkijk over het IJ. Oohhh dat wordt een wel hele fijne chill out spot voor de zomer 🙂

The Butcher Social Club bar restaurant Amsterdam The Butcher Social Club Amsterdam hotspot The Butcher Social Club Bar Restaurant

Als je de grote glazen deur doorgaat kom je in the social club met wel heel veel opties om te meeten & greeten. Wat dacht je hiervan: twee flipperkasten, een videogame, chille plofbanken, ping pong tafel, pooltafel, schommelstoelen, tafels om met z’n allen aan te eten en hoekjes waar je in weg kunt kruipen.

The Butcher Social Club bar cocktail

Deze nieuwe spot is nu nog easy aan het opstarten, maar straks gaan ze 24/7 rocken zodat je wanneer je dan ook wilt kunt binnenvallen voor een relax sessie met een cocktail of wat te happen.

The Butcher Social Club food uit eten

Over happen gesproken, dat is ook niet mis. Want kom je bij de andere Butchers met name voor de burgers, hier staat er nog meer op het menu. Een kleine impressie van wat er uit de keuken getoverd wordt:

The Butcher Social Club Amsterdam beef salad

Totaal un-Butcherig is de Asian beef salad met malse stukjes rundvlees. Dit frisse en pittige dish gaat er goed in.

The Butcher Social Club Fish Chips

If you’re a not such a meaty person, kun je ook fish and chips bestellen. Van de krokante stukjes vis met goudgele frietjes en huisgemaakte ravigottesaus kon ik blijven eten.

The Butcher Amsterdam noord burger

En natuurlijk staan ze ook bij deze The Butcher de good old burgers te grillen. Het broodje is niet normaal zacht, het vlees heeft een waanzinnige flame smaak en is nog lekker rood van binnen. Verder melty cheese en een vers blaadje sla dat zorgt voor een crunch. Poehee ja zo ken ik de burgers van dé Slager.

Burger The Butcher Social Club Amsterdam

Wie nog ruimte over heeft (en een sweet tooth heeft) kan zich storten op cheesecakes en hemelse modders.

The Butcher Social Club Amsterdam food bar

Ik ging naar huis met een food baby en een zwak voor deze nieuwe The Butcher.

The Butcher Social Club
Overhoeksplein
Amsterdam Noord
Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner | late night snacks

[mapsmarker marker=”269″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Koffie Academie Veemkade Amsterdam
Koffie Academie opent tweede locatie in Oost

Hoppa er is nieuwe spot waar je je koffie infuus kunt aanleggen: Koffie Academie opent namelijk een tweede koffiebar op...

Sluiten