Club Claire is verbouwd en komt terug als restaurant en club Oliva

Opeens was Claire, de toffe club op het Rembrandtplein, foetsie.

De cijfers gingen teveel in het rood en de eigenaren (die overigens ook achter Hannekes Boom en Disco Dolly zitten) besloten de tent te sluiten. Superjammer, want Claire was cool. Maar ze gingen verbouwen en beloofden terug te komen met een nieuw concept. En gelukkig komen ze deze belofte na, want Claire komt terug als Oliva. En Oliva is een soort van siamese tweeling waarvan er eentje een club is en de andere een restaurant. Het clubdeel vind je aan het Rembrandtplein op nummer 17 en vanaf de Amstelzijde betreed je het restaurant.

Oliva restaurant waar je Italiaans eet

Schuif je aan bij restaurant Oliva, dan staat je een avond met Italiaans voer te wachten. Denk aan pizza’s, antipasti, limoncello en vers geklopte sgroppino’s. Mjam klinkt goed. Zin in een cocktailtje? Oliva heeft ook een cocktailbar.

Dansen tot laat

En wanneer de keukenbrigade van restaurant Oliva naar huis gaat hoef jij nog lang niet naar huis. Want de tafels worden gewoon opzij geschoven zodat het restaurant wordt getransformeerd tot een dansvloer en wordt samengevoegd met de club in de andere kant van het pand. De teams achter feestjes zoals Bambu, Terug Naar Toen, Happy Feelings en Rewind zijn als partner aan boord gekomen, dus wat betreft feestjes organiseren bij Oliva zit het wel snor.

Het grote openingsfeest van Oliva Amsterdam is op 7 december.

Oliva Amsterdam
Rembrandtplein 17 (ingang restaurant aan de Amstel 80)
Amsterdam Centrum | Rembrandtplein
Drinks | diner | club

Openingstijden Oliva Amsterdam:
Donderdag tot en met zondag

Foto: van de Facebook van Oliva Amsterdam geplukt

[mapsmarker marker=”254″]

Tags: nieuw restaurant en club op de plek van club Claire | nieuwe club op het Rembrandtplein | restaurant Oliva aan de Amstel in Amsterdam Centrum | nieuw Italiaanse spot in Amsterdam Centrum | nieuwe restaurants Amsterdam | uit eten bij het Rembrandtplein in Amsterdam Centrum

Translate»
Lees vorig bericht:
Butcher's Tears beerhall Amsterdam West
Nieuwe toffe bierproeflokaal in de oude Febo in Amsterdam West

Butcher's Tears is al jaren één van mijn favoriete bierproeflokalen. Lees verder

Sluiten