Hotspot voor cafeinejunkies Coffee Roasters op de Kinkerstraat

Gisteren geopend en nu al veelvuldig ontdekt. Ik heb het over het nieuwe koffietentje Lot Sixty One Coffee Roasters aan de Kinkerstraat. In het pand waar eerst Otto’s Kitchen zat zit nu een veelbelovende koffiezaak waar ze zelf hun bonen branden en sterke bakkies koffie serveren. Het is nu al een komen en gaan van mensen.

De ruimte met een waanzinnig mooi hoog plafond is ingericht met een no nonsense interieur. Alleen het hoognodige is naar binnen gehaald: een brede toonbank pontificaal voorin de zaak, een goede koffiemachine, de koffiebrander en vier zitplaatsen! ‘Ja er komen meer zitplaatsen, dat moet ook wel,’ wordt er geantwoord als er vraag of ze meer ruimte gaan creëren om te zitten. Gelukkig, dan kan dit mooi een plek worden om lekker te koffieleuten.

Lot Sixty One Coffee Roasters in Amsterdam Oud-West
Lot Sixty One Coffee Roasters in Amsterdam Oud-West


Ik bestel een droge cappuccino (veel schuim, weinig melk) met sojamelk, net zoals mijn voorganger. Aangezien haar droge cappuccino mislukt, verander ik mijn bestelling in een extra extra droge cappuccino wat resulteert in een vrij droge cappuccino. Dat is een beetje jammer, wel een bonuspunt voor het feit dat ze überhaupt sojamelk in huis hebben. Onder de laag schuim zit een stevig bakje koffie verstopt. Pfoe lekker, ik ben nog wel even wakker! Naast een vers kopje dampende koffie kun je bij Lot Sixty One ook terecht voor zoete versgebakken lekkernijen. Vandaag op de toonbank: brownie met cookie dough, bananencakeje en chocolate chip cookies. 

Ja ja, de Kinkerstraat wordt steeds leuker!

Lot Sixty One Coffee Roasters in Amsterdam Oud-West

Lot Sixty One Coffee Roasters in Amsterdam Oud-West

Lot Sixty One
Kinkerstraat 112
Amsterdam

Leave a Comment

Translate»
Lees vorig bericht:
Ron Gastrobar Amsterdam Oud-Zuid
Ron Gastrobar: zeer bon!

Typisch gevalletje must try het nieuwe concept van meesterkok Ron Blaauw genaamd Ron Gastrobar. Het oude spul eruit, hup een...

Sluiten