Chef Alex Haupt invites Braden Perkins

De eerste keer dat ik Alex Haupt ontmoette was bij Ron Gastrobar Oriental. Daar mocht ik proeven van zijn Oosterse gerechten. De tweede keer dat ik aan tafel schoof bij chef Haupt was bij Hoofdstad Brasserie. In plaats van Asian food, toverde de jonge chef nu klassieke gerechten zoals steak tartare en krokante kwartel op tafel.

steak tartare restaurant Hoofdstad Brasserie Amsterdam

Opvallend aan deze chef met zowel Japanse als Australische roots zijn de looks (ik heb al menig vrouw (en man) zwijmelend naast me gehad), maar ook zijn humor (Alex komt altijd even aan tafel om wat te geinen) en uiteraard zijn kookkunsten.

alex-haupt

Ik belandde nog twee keer bij dit kooktalent aan tafel, waarbij de laatste keer Alex een pop-up restaurantavond organiseerde bij Zoku in Amsterdam Oost. En de vijfde keer zit er alweer aan te komen.

Alex invites Braden Perkins

Haupt zit niet stil en op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari deelt hij de keuken met de Amerikaanse chef Braden Perkins van restaurant Verjus in Parijs. Perkins komt uit New Orleans en is de eigenaar van the hottest restaurant in Town. Ook zo benieuwd naar de combi van deze twee chefs? Lees hieronder hoe je erbij kunt zijn.

Wat te verwachten?

Een 6-gangen diner that will blow you of your socks voor € 48,= per persoon.

Reserveren voor Alex invites

Dat kan via de mail (restaurant@deleurope.com) of telefonisch (020 531 16 19). Of reserveer direct via het formulier hieronder. Wel even aangeven dat je voor het pop-up diner reserveert.

Hoofdstad Brasserie
Nieuwe Doelenstraat 2-14
Amsterdam centrum

Bekijk de website

 

Translate»
Lees vorig bericht:
dim sum bestelwijzer
De ultieme dim sum guide. Wat is wat en wat te bestellen?

Dim sum dat aten wij vroeger wekelijks. Terwijl onze buren brood aten, mikten wij dumplings in de stoommandjes. Lees verder

Sluiten