Clubhouse Amsterdam nieuwe spot met verborgen terras

Clubhouse Amsterdam kan zomaar je nieuwste spot om extreem hard te chillen zijn. Deze bar en restaurant gaat aanstaande vrijdag officieel open op het Marineterrein in Amsterdam Centrum (voor mij voelt dit meer als Amsterdam Oost, maar het is blijkbaar officieel Amsterdam Centrum) en wordt een plek om van maandag tot en met vrijdag onderuit te zakken met een kop koffie, een alcoholische versnapering of waar je dan ook zin in hebt op dat moment. Misschien is dat wel wat te lunchen? Nou dat kan dus ook bij dit nieuwe restaurant in Amsterdam Centrum.

Clubhouse Amsterdam lunch, koffie

Clubhouse is het bedenksel van ontwerpstudio La Bolleur. Misschien ken je hun interieurs en evenementen wel? Wist je bijvoorbeeld dat La Bolleur verantwoordelijk was voor het ontwerp van de tijdelijke bar van Repéré? Now you know 🙂 En nu komen ze dus met Clubhouse. Een spot om op relaxmodus te gaan met een kop koffie, een lunchbordje of een borreltje. Je kunt er ook het biologische bier van BOYS BIER krijgen. Dus aan fijne drankjes geen gebrek bij deze nieuwe spot in Oost.

Terras op het Marineterrein

Wat deze spot nog eens extra nice maakt is het terras. Een verborgen terras welteverstaan, want het terras van Clubhouse Amsterdam bevindt zich op het Marineterrein, dus wat minder in de loop en daardoor hopelijk net iets minder druk dan bijvoorbeeld de terrasjes aan de Weesperzijde.

Zin om te hangen bij dit nieuwe clubhuis? Aanstaande vrijdag gaan ze dus officieel open.

Binnenkort open in Oost: De Kop van Oost. Een spot met een magnifieke interieur waar je naar blijft staren.

 

Clubhouse Amsterdam
(Op het Marineterrein)
Kattenburgerstraat 5
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch | drinks | fijn terras

Openingstijden Clubhouse:
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur

Foto credits: Clubhouse

[mapsmarker marker=”22″]

Tags: Nieuwe bar en restaurant op het Marineterrein in Amsterdam Centrum | nieuwe bar en restaurant in Centrum | terras op het Marineterrein in Amsterdam Centrum

Translate»
Lees vorig bericht:
SOIL of Amsterdam West
Bij de nieuwe spot SOIL of Amsterdam eet je healthy bowls!

SOIL of Amsterdam is een nieuwe restaurant met een gezond concept dat binnenkort opengaat in Amsterdam Oud-West. Lees verder

Sluiten