Coming soon: Restaurant The Duchess Amsterdam

Deze zomer wordt het één en al luxe en grandeur aan de Nieuwezijds Voorburgwal. Het voormalige gebouw van de Kasbank wordt namelijk het nieuwe onderkomen van het nieuwe restaurant en bar The Duchess. Een plek waar Londense gastvrijheid, Weense pracht en praal en Franse finesse samenkomen in één mooi eclectisch geheel.

Hoge plafonds, goud en marmer maken The Duchess fijn voor het oog en zorgen voor een chique beleving. Terwijl de Nouveau-Nicoise Cuisine (geraffineerde smaken uit Zuid-Frankrijk en Italië) zorgt voor een traktatie voor de smaakpapillen. Denk aan fruits de mer plateaus, gerechten van de rotisserie, grillspecialiteiten, verse pasta’s en nog veel meer.

The Duchess Amsterdam restaurant bar centrum

Dit wordt een mooie plek voor een heerlijk ontbijt, afternoon tea, uitgebreide luxe lunch, gezellig of fantastisch diner. Ook voor een heerlijke cocktail of lekker bubbeltje ben je bij The Duchess aan het juist adres. The Entourage Group zit achter dit nieuwe project. Met succesvolle projecten zoals MOMO, Izakaya en The Butcher als referentie kunnen we zeker wat moois verwachten van dit mooie concept.

Hou bysam.nl in de gaten voor het laatste nieuws omtrent The Duchess Amsterdam.

The Duchess Amsterdam
Nieuwezijds Voorburgwal 225
Amsterdam Centrum
the-duchess.com

Translate»
Lees vorig bericht:
Guts and Glory Amsterdam nieuwe hotspot restaurant Utrechtsestraat
Kiplekker bij het stoere Guts & Glory op de Utrechtsestraat (PERMANENT GESLOTEN)

Je hebt lef als je gewoon ervoor kiest alleen gerechten van één dier op de kaart te zetten. En je...

Sluiten