Culinaire verrassing Restaurant Players Amsterdam

Ik kende De Players zoals de meesten als uitgaansgelegenheid, als een plek waar flink wordt doorgezakt tot in de late uurtjes. En ook al bestaat deze tent al bijna zes jaar, ik heb nooit geweten dat je hier ook kunt eten.Dat de clubavonden goed lopen, wist ik. Maar dat het restaurant van Players het afgelopen jaar ook steeds beter draait (vooral nadat het interieur een facelift heeft gehad) was voor mij nieuw. Dus mijn nieuwsgierigheid was gewekt. En je kunt er niets van vinden voordat je het hebt geprobeerd vind ik.

We beginnen met een bubbeltje om in te komen.

Players amsterdam

Knapperige flammkuchen

Hmmm van de flammkuchen blijf ik eten! Een heerlijke dunne bodem met een knapperig randje. De flammy met tomaat en mozzarella is goed, maar de ovenbaksel met prei en ham is finger licking good! De prei heeft een lekkere rokerige smaak en ik ben persoonlijk toch meer fan van gesmolten kaas op mijn flammküche.

players flammkuchen playersamsterdam

Als je niet kunt kiezen…

…neem dan gewoon de super vrolijk gekleurde proeverij. Krijg je lekker van alles wat en delen is gezelliger! Mijn favoriet: De scampi’s met knoflook en pepertjes en de super verse zalm op fluffy blini’s.

restaurantplayers restaurant players voorgerecht playersamsterdamgarnalen restaurantplayersamsterdam players amsterdam zalmblini's

Steak frites

Mijn bavette komt van de grill, is precies zo rare als ik hem wil en heeft een dun dekentje van peper en zout, meer heeft het ook niet nodig. De huisgemaakte tomatensalsa is lekker fris en zit boordevol smaak. Op de smaak zeker niets aan te merken, maar voor het oog had ik het mooier gevonden als het mooi getrancheerd op mijn bord had gelegen. Dan was het wat minder een torentje van vlees geweest. Van de goudgele knapperige frietjes blijf ik eten.

restaurant players steak Restaurant Players steak frites

Flamm dessert

Men neme een flammkuchenbodem, belegd het met friszure appel en kaneel en serveert het met een bolletje ijs et voila je hebt een verdomd lekker dessert. En ook al zaten we behoorlijk vol, ik kan je vertellen dat deze dessert flammy tot de laatste kruimel op ging.

players flammkuchen dessert 

Liquid dinners

Bij Restaurant Players weten ze wel raad met de cocktailshaker! Mijn super refreshing watermeloen mixje gaat er goed in. Ook de gin tonic drinkt heerlijk weg. Cocktails als dessert (hmm Kahlua) of een shot of dessert joy? Geen enkel probleem voor de bartender. Ook voor de liquid dinner zit je hier duidelijk goed. Kleine tip: Kom lopend of met de fiets. Of laat een taxi bellen.

cocktailsplayers

players shotjes players dessert cocktail 

Killer wijnen

Ook de wijnen zijn bij Players zeker niet mis. De Chardonnay is een aanrader als je houdt van een wat vollere en stoerdere witte wijn.

restaurant players amsterdam

Aangename verrasing

Dus ik ben aangenaam verrast. Een vorkje prikken bij Restaurant Players staat garant voor een goed avondje uit eten. Ze zijn zeker niet bang om goede en verse producten te gebruiken, de wijnen en overige alcoholische versnaperingen zijn geweldig en het personeel is attent, vriendelijk en heeft duidelijk ervaring.

Ben je een grote eter? Dan zit je bij Players zeker goed. Hier krijg je zeker geen miezerige porties. En het toegankelijke menu staat vol met gerechten zonder opsmuk of gedoe.

Restaurant Players
Kleine Gartmanplantsoen 25
Amsterdam Centrum
playersamsterdam.nl/restaurant

Openingstijden Restaurant Players:
Dinsdag tot en met donderdag van 15.00 uur tot 1.00 uur
Vrijdag van 15.00 uur tot 3.00 uur
Zaterdag van 12.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 12.00 uur tot 1.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Instock restaurant
Instock in oost is open!!!

Restaurant Instock Amsterdam zet het redden van voedsel voort in hun nieuwe permanente locatie aan de Czaar Peterstraat 21 in...

Sluiten