De leukste tips voor Moederdag 2021

Moederdag komt er weer aan! Een mooie gelegenheid om je mama eens extra in het zonnetje te zetten.

Ook al zijn de restaurants niet vol open, er zijn genoeg goede opties om mama eens extra te verwennen. Wat dacht je van een staycation, wellnessbehandeling, speciale Moederdagbrunch of een takeaway of delivery in Moederdagstijl? Kortom genoeg Moederdagtips om uit te kiezen. Ik heb een paar leuke tips voor je op een rij gezet.

Taiko at home voor Moederdag

Op Moederdag hoeft moeders uiteraard niet te koken, maar dat betekent niet dat je niet wat lekkers in huis kunt halen. Maak een pitstop bij Taiko in het Conservatorium Hotel en zet de hele tafel vol met de sublieme curry’s van chef Schilo zodat jullie er samen van kunnen snoepen. Met de bijzonder kleurrijke en bijzonder smaakvolle curry’s van de chef wordt het een onvergetelijke Moederdag. Oh en je kunt het diner uiteraard uitbreiden met hun prachtige sushigerechten. Bestel je Taiko at home en haal het op bij het Conservatorium Hotel of laat het thuisbezorgen.

Curry pop up Conservatorium Hotel Taiko Amsterdam

Staycation of wellness treatment voor mams

Als je moeder er echt even flink wilt verwennen kun je haar trakteren op een staycation bij het Conservatorium Hotel. Mams zal als een heuse VIP behandeld worden en niets te kort komen. Een overnachting, ontbijtje en late check-out, aan alles is gedacht. Liever niet blijven slapen? Moederlief kan ook alleen een treatment in de spa krijgen zodat ze herboren weer naar huis gaat.

Check de website van het Conservatorium Hotel voor de verschillende opties.

Waldorf Astoria Amsterdam Afternoon Tea

Wie wel eens de Afternoon Tea van Waldorf Astoria Amsterdam heeft meegemaakt weet dat deze Tea in het rijtje almost-too-cute-to-eat behoort.

De luxe afternoon tea heeft iedere keer weer een ander thema. Dit keer heeft het Waldorf een afternoon tea samengesteld samen met ballerina Igone de Jongh. Het zal je dan ook niet verbazen dat het middagmaal in teken staat van alom bekende balletvoorstellingen zoals de Notenkraker, Het Zwanenmeer en Romeo en Juliet. Wanneer je deze Instagramwaardige afternoon tea in huis haalt krijg je ook een speciale QR-code waarmee je toegang krijgt tot de dansante inleiding op de Afternoon Tea opgevoerd in het Waldorf Astoria Amsterdam. 

De Afternoon Tea is vanaf 9 april te bestellen via de speciale website. De box is beschikbaar op vrijdag, zaterdag en zondag van 12:00 tot 17:00 uur.

House of Watt de MOEDERDAGbox

Geef moeder een uitgebreide brunch op het terras van House of Watt of verras haar met de MOEDERDAGbox. In de box vind je onder andere acht BAZOOKA bagels met verschillende toppings (denk verse gerookte zalm, hummus en meer), een DIY mimosa pakketje, verse jus, cava en nog veel meer. Voor in de middag zit er een high tea in de box met onder andere twee scones met huisgemaakte lemoncurd, frambozenjam, mascarpone, twee muffins, twee grote cinnamon rolls en twee brownies. Ook zit er een theepakketje in de box. De box kost € 59,50 en kun je op 7 of 8 mei afhalen bij House of Watt of laat het thuisbezorgen (alleen in Amsterdam, Duivendrecht of Diemen).

Bestel de MOEDERDAGbox

Ron Blaauw Moederdagbrunch

Dit vindt mams vast te gek: een heerlijk uitgebreide Moederdagbrunch aan huis van Ron Blaauw. In de MOEDERDAGBOX zitten onder andere American pancakes, zoete en hartige (ontbijt)-snacks en nog veel meer voor twee personen. Je kunt de box bestellen voor 7 of 8 mei.

Hoofdfoto: Waldorf Astoria Amsterdam

Ook interessant

Moederdagtips | Moederdag 2021 | tips om je moeder te verrassen met Moederdag | high tea voor Moederdag | Moederdagbox | staycation voor moeder

Translate»
Lees vorig bericht:
Café Remouillage Amsterdam Zuid Rivierenbuurt
Dinchen, dineren tijdens lunchtijd, is dé trend. Dit zijn de leukste dinchrestaurants van Amsterdam.

Dinchen op het terras zou zomaar de trend van 2021 kunnen worden nu de terrassen vanaf woensdag van 12.00 uur...

Sluiten