Yes de openingsdatum van The Dirty Chicken Club is bekend

Een tijdje geleden las je al op bySam dat er een nieuw funky chicken spot aan zit te komen: The Dirty Chicken Club op de Wallen. Het interieur wordt sowieso super cool met graffiti op de muren en fijne hoekjes om in weg te kruipen.

Maar het alle tofste aan dit nieuwe kippenrestaurant is dat chef Justin Brown verantwoordelijk is voor het menu. Want deze Britse chef kan koken. Pffff. Niet normaal.

Justin Brown en zijn dirty delicious chicken

Een tijdje terug mocht ik al even voorproeven van het menu en dat betekende een tafel vol sappige beer can chicken, maar ook bao buns met bizar knapperige kip, donuts met fried chicken, gruwelijk goede Caesar salads en meer van dat soort heerlijkheden.

En al dat lekkers smaakte naar meer, maar het was even pas op de plaats want The Dirty Chicken Club stond vol in de steigers. De openingsdatum zou ergens in december zijn en nu is het december. Op hun Facebookpagina staat nog dat ze deze week opengaan, maar Justin appte mij net bovenstaande foto van hun nieuwe freaky interieur en vertelde me dat ze volgende week vrijdag opengaan. Nice!!!

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Conservatorium Hotel Kerstdiner
Tips voor een stressvrije en ideale Kerst

Uit eten gaan met Kerst schijnt dit jaar helemaal de trend te zijn. Lees verder

Sluiten