Vegan walhalla DopHert opent Deer Mama in de Pijp

Voor een vegan ontbijtje met giga pancakes, carrot lox bagels of granola van vegan spot DopHert hoef je straks niet meer naar de Spaarndammerstraat te fietsen. Want DopHert opent een tweede vegan spot met vegan mylk en burgers in de Amsterdamse Pijp Deer Mama genaamd. Goed nieuws voor fans van deze vegan spot dus!

Deer Mama vegan spot DopHert in de Pijp

Maar ook voor vegan salades, een plantaardige clubsandwich, de alom bekende DopHert burger en zoet lekkers is DopHert al jaren de plek om naar toe te gaan. Correct me if I’m wrong, maar volgens mij waren zij de eerste plek waar je veganistisch kon eten zonder dat je het geitenwollensok gevoel er gratis bij kreeg. Ze waren er al ver voordat vegan de hippe status kreeg zoals het anno 2018 heeft. Niet zo gek dus dat ze goed gaan en het nu tijd is voor een kleiner zusje in de vorm van Deer Mama.

Crowdfunding voor DopHert

Wanneer Deer Mama in de Pijp open gaat is nog even afwachten. Één deze dagen beginnen ze met een crowdfundingcampagne. De opening van deze nieuwe vegan spot zal dus afhankelijk zijn van hoe dag gaat lopen.

En betekent de #ceintuurbaan op hun Facebookpagina dat de nieuwe DopHert op de Ceintuurbaan in de Pijp komt? Best een prima plekkie niet voor een vegan mylk en burger bar.

Wordt vervolgd!

Ook zo’n fijne vegan spot in de Pijp: Vegan Junk Food Bar op het Marie Heinekenplein.

Wow dit is cool! Er komt een Japanse karaokebar in Amsterdam. Daar wil je toch met al je vrienden heen!

Gek op Mexicaans eten? Deze week gaat Arriba Arriba open op de Rozengracht. Nice!

Deer Mama
Ceintuurbaan 71
De Pijp Amsterdam
Ontbijt | lunch | diner

Foto credits: Dophert

Tags: Deer Mama | vegan mylk en burger bar |Vegan eten in de Pijp | plantaardig eten in de Pijp | waar kun je vegan eten? | veganrestaurants Amsterdam | vegetarische restaurants Amsterdam | vegetarisch eten Amsterdam | vegan food spots Amsterdam

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Deer Mama

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Deer Mama 52.352780, 4.889898
Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Hummus Bistro d&a Amsterdam Oost
Een tafel vol met al dit lekkers? Dat is toch alles wat je wilt?

Super fluffy hummus, boterzachte babaganoush, frisse labneh, versgebakken pitabroodjes die op wolkjes lijken, ingelegde veggies, shakshuka's vers uit de oven,...

Sluiten