Druis nieuwe spot in het Bilderdijkpark in Amsterdam Oud-West

Druis Amsterdam maakt hangen in het Bilderdijkpark wel heel erg fijn.

Huh het Bilderdijkpark? Ik krijg dat nog regelmatig naar mijn hoofd geslingerd als ik het heb over dit te cute parkje middenin Amsterdam Oud-West. Dit stukje groen zit gewoon aan de Bilderdijkstraat. Vanaf het terras van Binnen Visser kijk je er zo op uit. En dit stukje park is zo dottig dat je er wel verliefd op móet worden. En in dit parkje staat een klein, doch efficient ingericht glazen huisje waar verschillende horecazaken hebben gehuisd. De afgelopen tijd zat hier tacokoning Flora, daarvoor zat De Liefde hier en sinds 1 februari jl. vind je hier Druis.

Druis Bourgondisch Frans voer

Wanneer je aanschuift bij Druis in het Bilderdijkpark dan kun je eenvoudige Franse gerechten verwachten. Krachtig voer waar de Franse boeren uren op kunnen werken. Denk aan een stevige cassoulet of een coq au vin. Gecombineerd met een klassiek biertje of wijn kun je hier smikkelen van je bordje terwijl je vanaf je tafel uitkijkt over de bomen, struiken en wat er voorbij komt op de Bilderdijkstraat. Maar ook wie wat lichters of minder Frans boers wilt eten zit bij Druis ook goed. Zo hebben ze een gravad lax op de kaart staan of een vis uit het seizoen. Maar er is nog veel meer lekkers om uit te kiezen.

Borrelen bij Druis

Oh en ook voor borreltijd is Druis voorbereid. Op de kaart staan dingen zoals zuurdesembrood met boter, olijven, bitterballen, oude kaas bitterballen, charcuterie en kazen van Lindenhoff.

Druis Amsterdam nieuw restaurant lunch diner fijn terras west

Door de weeks kun je borrelen en dineren bij Druis en in het weekend ben je vanaf 11.00 uur welkom. En ze hebben dus een te gek en zonnig terras, dus dit wordt een extra fijne plek op zonovergoten dagen!

Druis
Bilderdijkpark 1A
Amsterdam West | Oud-West | Bilderdijkpark
Lunch (alleen weekend) | borrel | diner | fijn terras

Openingstijden Druis Amsterdam:
Maandag gesloten
Dinsdag tot en met vrijdag van 17.00 uur tot 0.00 uur
Zaterdag en zondag van 11.00 uur tot 0.00 uur
Bekijk hun Facebookpagina

Foto’s: van de website en Instagram van Druis Amsterdam geplukt

[mapsmarker marker=”273″]

Ook interessant

Tags: nieuwe spot in het Bilderdijkpark in Amsterdam Oud-West | fijn terras in Amsterdam West | nieuwe bar restaurant in Amsterdam West | lunchen in Amsterdam | no nonsense eten in Amsterdam bij Druis

Translate»
Lees vorig bericht:
Bao buns homemade recept
Zo maak je zelf de broodjes voor je bao buns

Ik wilde zelf bao buns maken, nee niet alleen de vulling, maar ook de broodjes. Lees verder

Sluiten