Een bewust wijntje nippen

Voor een goed glas wijn ben ik altijd wel te porren. Zeker als ik hiermee ook nog eens iets goed doe voor ons planeet. Wat?! Wijntjes drinken en tegelijkertijd moeder aarde een handje helpen? Hoe dan! Nou door een fles te kopen van Treeborn. Voor iedere fles wijn die er verkocht wordt, plant WeForest een nieuwe boom.

Misschien heb je de Treeborn wijnen al voorbij zien komen bij de Parade. Ook zo’n fles scoren? Je kunt ze kopen bij Grapedistrict. Je kunt kiezen uit drie verschillende biologische wijnen uit Castilla la Mancha in Spanje: Een witte blend van Airen en Sauvignon Blanc druiven, een rosé en een rode Termpranillo. Dit is maar het begin, Treeborn gaat met nog meer duurzame wijnboeren samenwerken zodat er in de toekomst nog meer verschillende wijnen komen.

Ik heb de witte wijn opengetrokken tijdens een barbecue en ik kan je vertellen dat hij lekker wegdrinkt. Ondanks dat ik niet snel naar een Sauvignon grijp omdat deze druif vaak te zuur vindt, vond ik deze witte wijn erg prettig. Niet te zuur en lekker in combinatie met onze visjes van de grill.

Translate»
Lees vorig bericht:
Mango sticky rice thais recept
Thaise mango sticky rice

Ik maak al jaren mango sticky rice. Een te gek dessert waar ik altijd wel ruimte voor wil maken. Lees...

Sluiten