Eerste Gin & Tonic Festival in Amsterdam

Gin & Tonic is hotter dan hot! Iedere zichzelf respecterend tentje in Amsterdam heeft dan ook een forse G&T-menu. En om er zeker van te zijn voortaan de show te stelen door alles te weten over de verschillende G’s en T’s, is er nu de oplossing: De Gin & Tonic Festival!

Deze allereerst Gin and Tonic Festival in Amsterdam wordt gehouden op Gin & Tonic Day: woensdag 27 mei a.s. bij restaurant Mercat Amsterdam.

Gin and Tonic festival, wat is het?

Tijdens dit festival waar het draait om deze mix van liquids krijg je de kans om te proeven van verschillende gin- en tonicmerken, masterclasses te volgen en te praten met (inter)nationale bartenders.

Mercat

Om in zomerse sferen te komen wordt het Gin and Tonic Festival gehouden in de tuin van het Spaanse restaurant Mercat in Amsterdam oost.

Bijzondere G&T’s

Bij een G&T’s Festival gebeuren er natuurlijk bijzondere dingen. Speciale merken zoals Damrak Gin en Hayman’s Gin zijn van de partij. Fever-Tree tonic presenteert hun signature G&T. Bombay Sapphire lanceert een nieuwe gin. Proeven van deze G&T’s kan voor een vriendelijk prijsje, lekker in combinatie met Spaanse tapas.

Meedoen is gratis, wel even aanmelden via gintonicday.com.

Gin and Tonic Festival

Translate»
Lees vorig bericht:
The Seafood Bar Amsterdam centrum
Getest: Het nieuwe The Seafood Bar op het Spui

Het jongere zusje van The Seafood Bar op de Van Baerlestraat heeft dezelfde naam gekregen als haar oudere zus (waarom...

Sluiten