Getest: Het nieuwe The Seafood Bar op het Spui

Het jongere zusje van The Seafood Bar op de Van Baerlestraat heeft dezelfde naam gekregen als haar oudere zus (waarom moeilijk doen als het makkelijk kan right?) en heeft haar intrek genomen in een gigantisch pand aan het Spui waar voorheen sushitent Tokyo Café zat.

Zoals we gewend zijn van deze paradijs voor zeevruchtenliefhebbers, is de ruimte licht en stijlvol aangekleed. Het fijne aan deze nieuwe The Seafood Bar is dat het ongeveer twee keer zo groot is als haar big sis. Dat betekent meer zitplekken en een grotere kans op een plekje om te snoepen van de lekkernijen uit de zee. Dat is bij de vestiging op de Van Baerle namelijk vaak nog een uitdaging, een plekje bemachtigen vooral als je op de bonnefooi komt binnenwandelen.

Amsterdam the Seafood bar seafoodbar amsterdam centrum restaurant the seafood bar amsterdam

The Seafood Bar

Je kunt niet om de geweldige seafood bar heen. Kilo’s met ijs bedekt met vis, oesters, inktvis, kreeft, garnalen en nog veel meer. Als je nog geen trek had, dan krijg je dat wel van deze fantastische open viskoelkast.

the seafood bar centrum spui seafood bar amsterdam spui the seafood bar amsterdam vis

Seafood

Hoe je je visje ook het liefste eet, bij The Seafood Bar kun je het krijgen! Gebakken visjes van de plaat, rauwe oesters om lekker weg te slurpen, frisse ceviches, crispy fish & chips, goed gevulde salades of een seafood platter voor degenen die niet kunnen kiezen. Zoals wij, want we willen van alles wat.

We krijgen meer dan genoeg (dat mag ook wel voor € 42,50) en we laten ons de langoustines, verse salades, Hollandse kreeftjes, gamba’s en meer goed smaken. Alles is lekker vers en de salades zijn goed gevuld en niet te vettig.

The Seafood Bar Amsterdam platter The Seafood Bar Amsterdam

The Seafood Bar numero dos is een stijlvolle en fijne chille spot om een lekker visje te eten. De bediening is goed en lief (ik liet uiteraard weer mijn mes vallen en binnen één seconde stond de serveerster naast me met een schoon exemplaar) en het eten is zoals je gewend bent van TSB gewoon goed. Een ideale spot voor een uitgebreide brunch of een goed diner.

the seafood bar amsterdam spui the seafoodbar amsterdam spui The Seafood Bar Amsterdam

The Seafood Bar Amsterdam
Spui 15
Amsterdam centrum
Lunch | brunch | borrel | diner

theseafoodbar.nl

Openingstijden The Seafood Bar Spui Amsterdam:
maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 22.00 uur

De leukste foodevents voor aankomend weekend op een rij.

[mapsmarker marker=”114″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
SmaaQt Amsterdam
Nieuw in Amsterdam noord: SmaaQt

Gespot een nieuwe spot in Amsterdam Noord: Brasserie SmaaQt. Een café restaurant met een industriële inrichting en een no-nonsense kaart...

Sluiten