Eigenaren tweesterrenzaak 212 openen De Juwelier Amsterdam op de Utrechtsestraat

Goed nieuws als je fan bent van de prachtige gerechten, de sfeer en de inrichting van restaurant 212.

Want de mannen achter deze tweesterrenzaak komen met wat nieuws! Vorige week hadden eigenaren en chefs Richard van Oostenbrugge en Thomas Groot al een topweek toen ze een tweede Michelinster in ontvangst mochten nemen voor restaurant 212. En nu hebben ze zojuist op hun Instagramstories bekend gemaakt dat ze achter de schermen druk bezig zijn met een nieuwe zaak in Amsterdam.

De Juwelier Restaurant & Delicatessen

Op steenworp afstand van grote broer restaurant 212 zijn Van Oostenbrugge en Groot in de weer om De Juwelier Restaurant & Delicatessen op te tuigen. Dit nieuwe restaurant komt namelijk op de Utrechtsestraat 51. En wat we exact kunnen verwachten van deze nieuwe zaak is nog even de vraag. Wordt het net zoals 212 een no table restaurant waar je met z’n allen aan de bar om de open keuken heen komt te zitten? Ik verwacht het zelf van niet, want deze mannen zullen vast wederom met een vernieuwend concept komen. Daarnaast met al die coronaperikelen waarbij gasten niet aan de bar mogen eten, maar juist aan tafel moeten dineren zal een restaurant waar je juist met z’n allen aan de bar dineert niet slim zijn. Wordt de inrichting net zoals 212 strak en clean en gerealiseerd door interieurgoeroes Concrete of bewandelen ze juist een ander pad en wordt de look & feel van De Juwelier totaal anders? We zullen het moeten afwachten.

Wat staat er op de kaart?

En niet geheel onbelangrijk is de vraag wat we op de menukaart kunnen verwachten. Komt er uberhaupt een menukaart? Je weet het tegenwoordig maar nooit. En kunnen we bij De Juwelier net zoals bij 212 smikkelen van een gigantische kaasplank met kazen van L’Amuse of wordt dat een no no? De eerste Instagrampost van De Juwelier is van een fraai bosje verschillende kruiden. Wat zal dat betekenen? Veel kruiden? Alleen maar kruiden en veggies op de kaart? Ik speculeer en fantaseer erop los. En vanaf 1 juni 2021 zal het allemaal duidelijk worden want dan zal De Juwelier Restaurant & Delicatessen haar deuren openen in Amsterdam Centrum.

Ik kan in ieder geval niet wachten totdat De Juwelier open gaat!

De Juwelier Amsterdam
Utrechtsestraat 51
Amsterdam Centrum
Diner

Openingstijden De Juwelier Amsterdam:
Volgen snel

Plan je route naar De Juwelier

Ook interessant

Eigenaren restaurant 212 openen De Juwelier Restaurant & Delicatessen op de Utrechtsestraat in Amsterdam Centrum | nieuwe zaak Richard van Oostenbruggen en Thomas Groot van tweesterrenzaak 212 in Amsterdam | restaurant 212 krijgt een zusje in Amsterdam | nieuwe restaurants in Amsterdam | nieuwe restaurantopeningen | nieuw restaurant Utrechtsestraat 51 Amsterdam Centrum

Translate»
Lees vorig bericht:
Cut Throat Amsterdam terras centrum
Dit worden de extra grote en tijdelijke terrassen van Amsterdam

De terrasopeningen in Amsterdam, iedereen zit er met smacht op te wachten. Lees verder

Sluiten