El Pibe nieuwe Latin bar en cocina in de Jordaan

Nieuwe bar El Pibe in de Jordaan heeft Latijns-Amerikaanse vibes.

Nieuwe restaurants, net geopende bars…er is altijd wel weer wat nieuws te beleven in Amsterdam. Hou je de lijst van nieuwe restaurants in Amsterdam niet meer bij? Dat hoeft ook niet, want ik hou voor je in de gaten wat er nieuw open gaat bij jou in de buurt. Klik in het menu gewoon op nieuwe spots en je ziet in één oogopslag wat er nieuw is geopend in Amsterdam. Benieuwd naar de bars en restaurants die binnenkort open gaan in jouw buurt? Klik dan op coming soon in het menu.

El Pibe nieuwe Latijns-Amerikaanse bar in de Jordaan

Waar vind je dit nieuwe restaurant? Op de Westerstraat, middenin de Jordaan dus.

Wat is de sfeer? Knus, met veel kleur en sfeer, maar ook een tikkie urban.

Wat staat er op de kaart van El Pibe? El Pibe is geïnspireerd op het Latijns-Amerikaanse platteland en het Latijns-Amerika van de jaren twintig. Bij deze bar en restaurant in de Jordaan deel je de kleine hapjes met de rest van je tafelgenoten. Denk aan hapjes zoals Nikkei ceviche of de vega variant, op basis van een smaakvolle Portobello of Argentijnse carnes. Verder hebben ze ook cocktails en een homemade Bourboncello. Voor de wijnliefhebber zijn er Argentijnse wijnen.

Eet je liever vegan? Geen probleem bij bar restaurant El Pibe.

El Pibe
Westerstraat
Amsterdam Centrum | Amsterdam Jordaan
Brunch | drinks | diner

Openingstijden El Pibe:
Maandag tot en met zondag van 17.00 uur tot 1.00 uur
Zaterdag en zondag ook geopend voor brunch (vanaf 11.00 uur)

Foto credits: El Pibe

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
El Pibe Bar & CoCina

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

El Pibe Bar & CoCina 52.378754, 4.883972

Reserveren bij El Pibe:
Via 020-4212670 of hun website

Tags: nieuw restaurant Amsterdam | nieuw restaurant Jordaan | nieuwe bar Amsterdam | nieuwe bar Jordaan | waar eten in Amsterdam? | eten in de buurt van Amsterdam Centraal Station | Latijns-Amerikaanse restaurants Amsterdam | nieuw restaurant Westerstraat | nieuwe Latijns-Amerikaanse bar Westerstraat Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Cannibale Royale Rozengracht Amsterdam
Cannibale Royale zit nu ook op de Rozengracht

Ik ben verslaafd aan hun sticky sweet spareribs. Read more

Sluiten