Helemaal fan van Faam Amsterdam

Faam Amsterdam is een nieuw tentje op de Reinier Claeszenstraat in de Baarsjes. En als je haar naam mag geloven mogen we best wat verwachten van dit Italiaans restaurant. De vraag is of ze het waar kunnen maken.

Lekkere pizza’s en pasta’s

De houtoven staat op volle kracht te stoken om de pizza’s bij hun hongerig gasten op tafel te toveren. Knapperige dunne bodem en dik belegd met burrata, parmaham en truffelolie. Dit aanstormend talent doet de naam van Faam zeker eer aan. Geen zin in pizza? Op de kaart staan ook andere Italiaanse gerechten zoals mosselen, Melanzane Parmigiana, een visstoof en een heerlijke lasagne van wild zwijn. En die lasagne verdient zeker een eervolle vermelding. Hmmm.

Faam Amsterdam Baarsjes West

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ook de huisgemaakt tiramisu is er eentje waarover er veel gepraat zal worden. Niet te nat, lekker romig en met heerlijke stukjes chocolade om op te kauwen. Perfect om de avond mee af te sluiten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Topteam

Het heerlijke eten is één reden om vaker je voet over de drempel van Faam Amsterdam te zetten, maar de service is zeker een goede tweede om dit fameuze tentje regelmatig een bezoek te brengen. De mannen van Faam Amsterdam weten duidelijk hoe ze hun gasten tevreden moeten stellen. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk. En één ding weet ik in ieder geval zeker: Ik ben fan van Faam Amsterdam.

FAAM Amsterdam
Reinier Claeszenstraat 10
Amsterdam West
Facebook.com/restaurantfaam

Net geopend: Eddy Spaghetti in Amsterdam oost voor verse pasta’s en G&T’s.

Openingstijden Faam Amsterdam:
Maandag tot en met zondag van 17.00 uur tot 22.00 uur

[mapsmarker marker=”41″]

Translate»
Lees vorig bericht:
De Plantage cafe restaurant Amsterdam oost Artis
De Plantage: Nieuwe hotspot naast Artis

Onderweg van of naar Artis? Vergeet dan niet even een pitstop te houden bij Café restaurant De Plantage Amsterdam in...

Sluiten