Er komt een nieuwe food court in Amsterdam!

Food courts I love it! In Amsterdam zijn er wat mij betreft veel te weinig van deze foodie heavens. In steden zoals Hong Kong stikt het ervan. Iedere Hong Kongnees weet dat in de kelder van iedere mall zich een oase aan food bevindt. De ene na de andere food stall waar je lekkerste dingen kunt verkrijgen. Mjam! Maar goed nieuws voor mij en andere food court liefhebbers, want Amsterdam krijgt er een food court bij: Magna Plaza’s food court.

Magna Plaza’s food court Amsterdam

En de naam van de food court geeft eigenlijk al weg waar dit foodparadijs zich gaat vestigen in oh-ja-dat-winkelcentrum-hebben-we-ook-nog Magna Plaza aan de Nieuwezijds. Man man wat heb ik als kleine Sam vele uren besteed in dit prachtige gebouw. Flink tussen de rekken neuzend, roltrap op en af. Maar Magna Plaza gaat met haar tijd mee en heeft nu ook een functie als flexplek. En als je die foto’s ervan bekijkt wil je er gewoon werken. Want damn ze hebben er gewoon een airhockeytafel. Gevaarlijke werkplek dus als je een deadline hebt om na te leven! En nu komt er dus ook Magna Plaza’s food court een heuse food court met heel veel eten.

Innovatieve en ongebruikelijke foodconcepten

Maar als je denkt dat het zomaar een food court is, heb je het mis. Het wordt een food court waar innovatieve en ongewone foodconcepten een podium krijgen. Dus nieuwe creaties en food experiences van start ups zouden zomaar hier voor het eerst het licht kunnen zien! Zo wordt Magna Plaza’s food court een street food paradijs met een mengeling van nieuwe food initiatieven en bestaande restaurants.

Wat dat in de praktijk voor foodies zoals jij en ik gaat betekenen wordt nog even afwachten tot de herfst want dan gaat de food court naar verwachting open.

Wow! Deze nieuwe spot met to die for interieur gaat binnenkort open in Amsterdam Oost.

Magna Plaza’s food court
Nieuwezijds Voorburgwal 182I
Amsterdam Centrum
Lunch | diner

Openingstijden:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”17″]

Foto: Rent24

Tags: Nieuwe food court in Magna Plaza Amsterdam | nieuwe food court Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
De Kop van Oost Amsterdam restaurant bar
De Kop van Oost nieuwe stunning bar restaurant in Amsterdam Oost

De Kop van Oost is er eentje die in de maak is. Deze nieuwe spot in Oost Lees verder

Sluiten