G&T inspiratie

De deurbel ging er daar stonden de lovely ladies van Typhoon Hospitality met een DIY G&T box van Fever-Tree. Cadeautje! Als een kind zo blij nam ik de boks in ontvangst. Het voelde weer even als Kerst. De doos met stoere Fever-Tree letters alleen is al fantastisch!

Fever Treetonic

But it’s what’s inside that counts, right? En wat ik aantref als ik de kist openmaak doet ieder G&T fanaats sneller kloppen! Vier verschillende smaakjes Fever-Tree tonics en bitter lemons én vier uber schattige mini uitvoeringen van gins (Hendricks’s, Sipsmith, Bombay Sapphire en Sloan). Ik weet niet wat het is, ik heb altijd al een fascinatie gehad voor mini of juist XL uitvoeringen van bestaande formaten. En allerlei (verse) ingredienten om de gin and tonics up te spicen of te boosten.

gin and tonic Fever Tree Tonic

Daar gaan we dan: Mixs and match it up! Gelukkig komt de gin and tonic box met een precieze omschrijving hoe je iedere gin, tonic en extra ingrediènten met elkaar mixt om het beste resultaat te krijgen. Want wist je dat de perfecte verhouding voor een verdomd goede G&T bestaat uit 3/4 tonic en 1/4 gin?

gin tonic mix

gintonic fevertreetonicgin Fever Tree tonics

fever tree sloanes gin

Wat ik zo leuk vind aan box is dat het laat zien hoe easy het is om te variëren met verschillende tonics, gins en verse accessoires. En iedere G&T smaakt toch net weer anders. En wat zijn de tonics van Fever-Tree toch fijn. Zo lekker zacht met een lekker bubbeltje en natuurlijk met echte kinine zoals het hoort! Stiekem is de Elderflower tonic toch wel mijn favoriet, nèt even wat anders.

gin and tonics

So there you have it. Inspiratie voor killer G&T’s. Ik sla even een voorraadje Fever-Tree tonic en gins in, kan ik de aankomende tijd weer even goed doorkomen 😉

Wat je altijd al wilde weten over gin en tonics.

 

Translate»
Lees vorig bericht:
De Gouden Reael rotisserie
Genieten bij De Gouden Reael

Het moment dat je je realiseert dat je een verborgen pareltje hebt ontdekt is altijd een magisch moment. Zo voelde...

Sluiten