GlouGlou no nonsense wijnbar in de Pijp

Met de laatste zonnestralen van de dag op mijn snuit en een wijntje in de hand vermaak ik me wel op het schattige terras van de nieuwe wijnbar GlouGlou in de Pijp. Een fijne plek om alles even te vergeten, onderuit te zakken en te genieten van heerlijke wijntjes en bijpassende hapjes.

GlouGlou, zonder opsmuk

De wijnen bij GlouGlou zijn puur, onbewerkt en zonder toevoegingen. Dus ook zo’n sulfiet en dat betekent weer minder last van een kater. Jee! De sfeer is minstens zo écht en lekker no nonsense. Misschien is dat de reden dat iedereen hier zo opvallend relaxed is.

GlouGlou wijnbar

Zoals je van een wijnbar mag verwachten zijn er hier lekker veel wijnen per glas te bestellen en is er volop keus. De viognier die met mij het zonnetje deelt gaat er in ieder geval goed in!

glouglouamsterdam

Is het geen terrasweer? Ook binnen bij GlouGlou is het bijzonder gezellig toeven. Dat komt ook zeker door de enthousiaste mannen achter de bar.

wijnbarglouglouamsterdam Glou Glou Amsterdam de Pijp

GlouGlou Bar & Shop
Tweede van der Helststraat 3
Amsterdam De Pijp
Lunch | borrel

glouglou.nl

[mapsmarker marker=”118″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
Terpentijn Amsterdam Restaurant
Gespot: Terpentijn Amsterdam

Jawel er is een nieuwe hotspot op het Rokin in hartje centrum, Terpentijn heet deze nieuwe walhalla voor liefhebbers van...

Sluiten