Kick ass brunch bij Greenwoods Amsterdam

Soms heb je van die ochtenden (ok middagen) dat niets meer helpt behalve een killer Bloody mary (met extra tabasco!!) en een greasy burger. Als het that kind of time is, is Greenwoods Amsterdam op de Keizersgracht voor mij the place to go.

greenwoods-amsterdam-bloody-mary

De spicy tomato juice with a bite geeft je weer een oppepper zodat je weer bij de les bent om vervolgens je anti-katervoer naar binnen te happen. Er staat genoeg op de kaart om uit te kiezen. Eggs any style, Club Sandwich, Steak Sandwich en een burger (mine mine mine).

Liever iets gezonders? Ze hebben ook gezonde wraps, soepies en salades.

greenwoods-amsterdam-keizersgracht

Woah, gewoon omdat het kan moeten we even het gepocheerde eitje snijden…foodporn!

greenwoods-amsterdam-lunch-brunch

Ik zet vandaag mijn tanden in deze big boy: De Angus Cheese burger. Exactly what I needed en hij is pretty darn great. Knapperige frietjes on the side and I’m a happy camper. Dit was een freakinlicious brunch. Ow ja, we krijgen nog een carrotcake to go (gewoon omdat ik echt niets meer op kan) en waah wat was die fijn!

greenwoods-amsterdam-burger

Dus tja, als je gewoon goed English style wilt brunchen is aanschuiven bij Greenwoods Amsterdam zeker een goed idee. Wel even reserveren, want het is hier meestal errug druk.

Greenwoods Amsterdam
Keizersgracht 465
Amsterdam Centrum
Ontbijt | brunch | lunch | drinks | cocktails | diner

greenwoods.eu

[mapsmarker marker=”178″]

Translate»
Lees vorig bericht:
MOS Amsterdam restaurant IJdok west
MOS Amsterdam pareltje aan het IJ

De eerste keer dat ik restaurant MOS Amsterdam kwam binnenwaaien was op een zomerse middag. Het was 30 graden Lees verder

Sluiten