Groovy Tables, het pop-up restaurant op het tofste dakterras, is terug. En je kunt nu reserveren!

Groovy Tables, ik weet het nog goed.

Bijna een jaar geleden, het was een heerlijke zomerse avond en ik ging dineren op een dakterras in Amsterdam Noord. Sowieso als ik de woorden rooftop terrace en diner hoor heb je me. Groovy Tables vond plaats bij HoogtIJ. Een bijzonder plekje in Amsterdam Noord. Pal tussen de bedrijven staat bovenop één van de daken een oranje torentje en dat is waar je moet zijn.

Je pakt de lift naar boven en de laatste meters pak je nog even de brede trap en dan ben je er: de tofste pop-up ooit. Opklapbare houten tafeltjes en stoelen verspreid over het dak met een giga gaaf uitzicht over Amsterdam Noord en de overkant. Wat direct opvalt is de bar waar heerlijke drankjes worden geschonken. Fijn! En het diner wordt verzorgd door chef Dennis Huwaë van restaurant Daalder en zijn team.

Lees hoe mijn avond bij Groovy Tables bij HoogtIJ in Amsterdam Noord was.

Man man wat was dit een waanzinnige avond en dit jaar zijn ze gewoon weer terug! Het gaafste dakterras van Amsterdam Noord wordt klaargestoomd voor hordes hongerige gasten en je kunt nu al reserveren.

Schuif je aan bij Groovy Tables dan staat je een vijfgangendiner van restaurant Daalder te wachten. Ga je in juli dineren dan krijg je ook nog eens een cocktail pairing van Gin Mare. Het wordt een mooie zomer!

Groovy Tables data:

  • 6, 7, 8 en 22 juni 2019
  • 4,6, 18, 19 en 20 juli 2019 – Groovy Tables by Gin Mare (cocktailpairing dus)
  • 1,2,3, 15, 16, 17, 29 en 30 augustus 2019

Reserveer een tafel voor Groovy Tables @Hoogtij in Amsterdam Noord

HoogtIJ
Johan van Hasseltweg 39
Amsterdam Noord
Pop-up diner

[mapsmarker marker=”175″]

Tags: pop-up restaurant in Amsterdam Noord | pop-up restaurant op dakterras in Amsterdam Noord | Groovy Tables @HoogtIJ in Amsterdam Noord | restaurant Daalder kookt bij pop-up restaurant in Amsterdam Noord

Translate»
Lees vorig bericht:
Jaap Eden Strand Amsterdam Oost
Wow er komt een nieuw stadsstrand in Amsterdam Oost

En dit nieuwe strand in Amsterdam Oost gaat aanstaande donderdag open. Lees verder

Sluiten