Wow er komt een nieuw stadsstrand in Amsterdam Oost

En dit nieuwe strand in Amsterdam Oost gaat aanstaande donderdag open.

Oh boy oh boy, vanaf donderdag 2 mei waait er een tropisch windje door Amsterdam Oost. Want de leukste ijsbaan van Amsterdam verandert van een ijspretparadijs in een zomers stadsstrand! Ja je leest het goed. De Jaap Eden IJsbaan in Watergraafsmeer wordt deze zomer een strand!

Jaap Eden Strand in Amsterdam Oost

Het terrein van Jaap Eden IJsbanen was natuurlijk de afgelopen jaren al dé plek voor festivals en zomers vertier. Maar dit jaar kun je er dus onderuit zakken in een strandstoel en je tenen in het zand begraven. Fijn fijn fijn! Op donderdag en vrijdag is Jaap Eden Strand vanaf 16.00 uur geopend voor een hapje en een drankje en in het weekend kun je er al vanaf 10.00 uur terecht voor een ontbijt, koffie, vroege lunch en natuurlijk het strandgevoel middenin Amsterdam Oost.

Zomerse drankjes, frisse G&T’s, borrelsnacks, salades, zoete lekkernijen vna Kuyt en chef Antonio, biertjes van Brouwerij ’t IJ, frietjes, ijsjes, poffertjes…ze hebben het allemaal bij Jaap Eden Strand.

Apenkooien op het strand

Naast helemaal niets doen op dit stadsstrand is er voor de actieve peeps onder en de mini-me’s ook genoeg vertier. Ieder weekend zullen er activiteiten zijn en op 4 mei is er een giga open air apenkooi.

Jaap Eden Strand is er tot 1 september 2019. Je kunt van 2 mei tot en met 12 mei met 50% korting de nieuwe kaart van Café JAAP komen proeven. Reserveren kan via deze speciale pagina.

Ook Amsterdam West krijgt deze zomer een nieuw stadsstrand. Eentje pal aan het IJ!

Jaap Eden Strand
Radioweg 64
Amsterdam Oost
Ontbijt | lunch | koffie | borrelen | diner | terras

Openingstijden Jaap Eden Strand:
Donderdag en vrijdag van 16.00 uur tot 0.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 0.00 uur

Foto: van de Facebookpagina van Jaap Eden IJsbanen geplukt

[mapsmarker marker=”174″]

Tags: nieuw stadsstrand in Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Bordeaux Citytrip tips stedenreis vakantie Frankrijk
8x waar je zeker moet eten als je in Bordeaux bent

Geheel onverwachts belandde ik in de Franse stad Bordeaux. Lees verder

Sluiten