Hagelswag de eerste hagelslag winkel van Amsterdam

Hagelswag, hagelwattes? Bij het horen van de naam gaat je wenkbrauw waarschijnlijk even de lucht in, maar als je waus bent van hagelslag dan is dit een plek om te onthouden of op te schrijven en snel te bezoeken.

Hagelswag eerste hagelslagwinkel

Hagelswag is hagelslag dat wordt gemaakt van fair trade chocolade en wordt gebottled in Amsterdam Noord. Ja je leest het goed gebottled, want deze choco komt in hele mooie flessen die zeker gezien mogen worden. En heeft nu dus ook een heuse brandstore midden in Amsterdam. De alle eerste hagelslagwinkel van Amsterdam vind je op de Heisteeg op de plek waar voorheen Roots Amsterdam zat.

Hagelslagwinkel Hagelswag

Foto credits: Hagelswag

De winnaars van de eerste editie van de Foodbloggers Awards zijn bekend! Zit jouw favoriete horecaspot in Amsterdam er tussen?

Hagelslagwinkel Amsterdam

Bij deze eerste chocoladestrooiselwinkel kun je je als hagelslagfan helemaal uitleven. Ik heb even gecheat en de winkel op een afstandje zitten begluren (lees als: Ik heb de site bekeken) en dat ziet er zeker niet verkeerd uit. De lichte winkel is lekker ruim opgezet met de knappe flessen hagelslag als muurversiering. Er hangen zelfs hagelslagtaps aan de muur klaar om wat chocolate sprinkles te laten gaan.

Je kunt je dus wel voorstellen dat een bezoekje aan deze chocohemel hoog op mijn to do lijstje staat. Dat wordt dringen voor de hagelslagtap!

Wauw! Bij deze funky spot hap je naast een mean egg waffle ook een heerlijke sushi sandwich.

Hagelswag Brand store
Heisteeg 8
Amsterdam Centrum
Winkel

Je kunt de Amsterdamse hagelslag trouwen ook kopen in de Bijenkorf.

Foto credits: Hagelswag

[mapsmarker marker=”408″]

 

Translate»
Lees vorig bericht:
no-table restaurant Richard van Oostenbrugge Bord'Eau
Tweesterrenchef opent eerste no-table restaurant in Amsterdam

Een paar maanden geleden had ik nog een grandioze lunch bij Bord’Eau** in hotel De L'Europe. Lees verder

Sluiten