Chin Chin Club Amsterdam nieuwe Asian foodspot en karaokebar

Chin Chin Club Amsterdam zag je een tijdje terug al voorbij komen op bySam. Op 26 juni tipte ik je al deze nieuw underground restaurant, club, cocktailbar, arcadehal en karaokebar op de Rozengracht. En nu gaan ze dan eindelijk open!

Chin Chin Club Amsterdam

Als je net zoals ik spontaan trek begint te krijgen bij het horen van termen zoals pittige Sichuan chicken wings, Aziatische oesters, coquilles met gember, dim sum en ander Aziatische bites, dan zul je blij worden van de nieuwe Chin Chin Club op de Rozengracht.

Want bij deze nieuwe Asian foodspot kun je je volledig wijden aan het eten van Asian food. En natuurlijk doe je het hier Asian style, dus dat wordt delen met je tafelgenoten en natuurlijk met je chopsticks. Jawel!

Cocktails en meer

Alles wordt leuker met een cocktail binnen grijpbereik. Ja toch? Dat snappen Joy, Tan, Kaihan, Oscar en Danny, oftewel de mannen achter Chin Chin Club Amsterdam, maar al te goed. Om je een beetje een beeld te geven van hoe goed, vier van de vijf mannen leerden elkaar kennen bij Chapter21, Kaihan heeft nog een tijdje als barmanager gewerkt en Oscar heeft ook cocktail walhalla’s Snappers en Calle Ocho opgetuigd. Cocktails zijn dus serious business voor deze mannen. En daarom heeft Chin Chin Club Amsterdam ook niet één, niet twee, maar maar liefst drie bars waar je ideaal cocktails (of bier of wijn of wat je dan ook wilt) kunt drinken.

Karaokebar Amsterdam Centrum

En nu komt het, mijn lievelingsonderdeel van Chin Chin Club Amsterdam: De privé karaokekamers waar je ongestoord en ongegeneerd mee kunt zingen met de karaokemuziek. Ohhh yes karaokezingen is helemaal aan mij besteed. Zal wel door mijn Asian roots komen. Dus deze nieuwe karaokebar in Amsterdam Centrum is het helemaal voor mij.

Maar als je liever danst zonder te zingen, deze nieuwe spot is ook een club. Zingen is dus niet verplicht. En (retro) spellen fanaten komen ook aan hun trekken bij de Chin Chin Club want er zijn ook arcadespellen, ping pong tafels en meer vertier. Als dit geen plek is om je een hele avond (of langer) te vermaken weet ik het ook niet meer.

Dit nieuwe restaurant, bar, club, karaokebar, arcadehal en meer op de Rozengracht draait vanaf vandaag tot en met donderdag proef. Met een knal van een openingsfeest aanstaande vrijdag en vanaf volgende week woensdag zijn ze dan voor het echie open. Dus zie je daar!

Chin Chin Club
Rozengracht 133
Amsterdam Centrum
Borrel | diner | late night snack | karaokebar

Openingstijden Chin Chin Club:
Zondag tot en met donderdag van 18.00 uur tot 4.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 18.00 uur tot 5.00 uur

Foto credits: Chin Chin Club

[mapsmarker marker=”373″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Hagelswag hagelslagwinkel Amsterdam
Hagelswag de eerste hagelslag winkel van Amsterdam

Hagelswag, hagelwattes? Bij het horen van de naam gaat je wenkbrauw waarschijnlijk even de lucht in Lees verder

Sluiten