Nieuwe spots om Asian streetfood te happen

Asian street food is hot! Niet zo vreemd, want OMG wat is er nou fijner dan je onderdompelen in heel veel dumplings, bao’s, springrolls en andere Oosterse heerlijkheden? Right! Nieuwe spots waar de Aziatische fingerfoods je om de oren vliegen poppen dan ook als paddestoelen uit de grond. Dit zijn de nieuwste Asian food hotspots in Amsterdam.

Ron Gastrobar Oriental

Ok, ok, Ron Gastrobar Oriental is er nu al een tijdje. Met een echte dim sum chef in de keuken kun je wel stellen dat Ron Gastrobar weet hoe je killer sui mai en ha kauw op tafel moet toveren.
Bekijk hoe ik les kreeg in dim sum maken van de chef van Ron.

Ron Gastrobar Oriental Amsterdam dim sum

DIM SUM NOW

Sinds deze week open op de Ferdinand Bolstraat in de Pijp: DIM SUM NOW. Een plek waar ze weten hoe ze dim sums moeten maken. Een ideale spot om lekker dumplings, buns en gyoza mee naar huis te nemen of ter plekke op te peuzelen.
Lees meer over DIM SUM NOW

Dim Sum Now Amsterdam Ferdinand Bolstraat

Terpentijn

Springrolls, garnalen of een loei goede Vietnames pho eet je bij de mooi ingerichte Terpentijn op het Rokin.
Lees meer over Terpentijn

Terpentijn Amsterdam

Shirkhan @ De Foodhallen

Even wat Indian streetfood meepakken? Dat wordt een pitstop bij Shirkhan in De Foodhallen. Dampend vers naanbrood, kebab, geurende chicken tikka wraps en yummy samosas. Hmmm nice!
Lees meer over Shirkhan in De Foodhallen

Shirkhan Amsterdam Indian streetfood

Happyhappyjoyjoy

Stokjes in de aanslag! Want de dim sums en bao’s en snacks vliegen je om de oren bij Happyhappyjoyjoy op de Bilderdijkstraat. Een spot waar het altijd gezellig druk is met Asian streetfood lovers.
Lees meer over Happyhappyjoyjoy

Happyhappyjoyjoy Amsterdam

Jackson Dubois

Globetrotter Jackson Dubois serveert alle smaken die hij aantrof tijdens zijn wereldreis, waaronder heel veel delish streetfood uit het verre oosten. Van verse springrolls uit Vietnam tot aan lotus broodjes met pulled pork. Hmmm finger licking good stuff!
Lees meer over Jackson DuboisJackson Dubois Asian streetfood

De Japanner

Japanese street food you ask? De Japanner is the answer! Op de Albert Cuypstraat zit deze funky cool spot en met liefde maken ze hier voor je een bordje met Asian streetfood Japanese style. So yummy!!
Lees meer over de opening van de Japanner

De Japanner dumplings Amsterdam

Boi Boi

Voor Thais streetfood zit je bij Boi Boi op de Dappermarkt in Amsterdam oost he-le-maal goed. Het menu wisselt per dag bij deze uber chille spot, dus altijd weer een verrassing wat er hier te happen valt.
Lees meer over Boi Boi

Boi Boi Amsterdam Dappermarkt

Ook fijn om te doen: Vijf keer Vietnamees in Amsterdam.

Translate»
Lees vorig bericht:
DIM SUM NOW Amsterdam hotspot
DIM SUM NOW nieuw in de Pijp (PERMANENT GESLOTEN)

Oh yeah, het wachten is voorbij. DIM SUM NOW in de Pijp is open for business! Op de Ferdinand Bolstraat valt...

Sluiten