Italian District nieuwe pizza spot op de Kinkerstraat in Amsterdam West

Italian District opent binnenkort op de Kinkerstraat in Amsterdam West. En dit nieuwe pizzarestaurant zal zomaar je nieuwste pitstop voor een heerlijke in de houtoven gebakken pizza kunnen worden. Mjam.

Italian District pizza’s uit de houtoven

Op de website van Italian District lees je dat ze zich gaan specialiseren in échte Italiaanse pizza’s die krokant worden gebakken in de houtoven. De eigenaren van deze nieuwe pizzaspot komen zelf uit Italië en Italiaans voer is hen niet onbekend en volgens hen is hun pizzeria dé plek om de meest authentieke Italiaanse pizza’s te bemachtigen. Om dit te realiseren laten ze al hun basisingrediënten uit Napels komen. En ook de houtoven is er niet zomaar eentje. Hun pizzaoven is met de hand gemaakt en komt uit Refrattari Reggello, een plekje hoog in de Toscaanse heuvels.

Pizza’s en focaccia’s

Het menu van Italian District op de Kinkerstraat is klein en simpel en bestaat uit focaccia’s voor overdag (ik zag focaccia met gepocheerde garnalen, kalamata olijven, rode uit, basilicum, buffelmozzarella en cherrytomaten op de kaart staan. Yum!) en twaalf pizza’s. Ik heb mijn zinnen al gezet op de tartufo, een pizza met onder andere zwarte truffelroom, parmaham en Parmezaanse kaas. Oh yeah! Maar ook de pizza tonno met verse tonijnsteak en de pizza met pikante salami zal ik zeker niet afslaan.
Wanneer Italian District opengaat is nog niet bekend. Toen ik er vorige week langsliep zag het er nog zeker ‘in process’ uit. Keeping you posted!
Italian District
Kinkerstraat 33H
Amsterdam West | Oud-West
Ontbijt | lunch | diner

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 22.00 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 19.00 uur
Zondag van 10.00 uur tot 16.00 uur
Foto credits: Italian District Amsterdam
[mapsmarker marker=”7″]
Tags: Pizzeria Amsterdam West | pizzeria Amsterdam Oud-West | pizzeria Kinkerstraat | nieuw pizzarestaurant Amsterdam West | waar kun je in Amsterdam West pizza’s eten | lekker pizza eten Amsterdam West | nieuw restaurant Kinkerstraat
Translate»
Lees vorig bericht:
Tony's Chocolonely Super Store Amsterdam
Tony’s Chocolonely opent Super Store in Amsterdam

Tony’s Chocolonely opent de droom van iedere chocoladefanaat Lees verder

Sluiten