Japanese pancake pop-up in Amsterdam West. Deze wil je niet missen!

Weet je nog dat ik je een tijdje terug influisterde dat er een heuse Japanse arcadehal komt in Amsterdam West?

Nou die Molly’s Arena aan het Osdorpplein zijn ze dus druk aan het optuigen, maar tot die tijd zitten eigenaren Julien en Nadia zeker niet stil. Sterker nog, ze werken zich een slag in de rondte bij hun nieuwe Japanese pancake pop-up shop op de Jan Evertsenstraat. Waaah wat?! Ja ja je leest het goed. Er is een nieuwe pop-up waar je jezelf kunt begraven in een berg superfluffy Japanse pancakes. Bij Molly’s Arena pop-up shop krijg je alvast een voorproefje van wat je straks bij Molly’s Arena kunt snoepen. En als de arcadehal straks voor het echie open is kunnen we ook ramen slurpen. Ook die zijn ze achter de schermen aan het testen en hopelijk kunnen we heel snel ook daarvan proeven!

Maar even terug naar de fluffy ones. Want misschien heb je weleens deze bouncy Japanse pannenkoeken gegeten in Japan of ergens anders. En nu zijn ze dus ook gewoon verkrijgbaar in Amsterdam. Op de Jan Eef om precies te zijn. Julien en Nadia hadden op deze plek al Molly’s Pie waar de hartige taarten als zoete broodjes over de toonbank gingen. En nu hebben de pie’s voor heel even plaats gemaakt voor deze bizar luchtige pancakes.

Ik mocht even de keuken in piepen om te zien hoe chef de patisserie Tiffany het beslag maakt en hoe ze drie bollen van beslag op elkaar weet te stapelen voordat ze de pannenkoeken flipt.

Wil je zien hoe dat precies ging? Check dan even mijn laatste highlight ‘pancakes’ genaamd op mijn Instagrampagina.

Ok, pancakes check. Nu is het de beurt aan Nadia om de fluffy goodies op te leuken. Slagroom (met een kleurtje), pecannoten, sprinkles, marshmallows, popcorn, huisgemaakte karamelsaus, vers fruit…niets is haar te gek. En hieronder het resultaat. Links de unicorn pancake en rechts de salted caramel.

Molly’s Arena pop-up is er totdat Molly’s Arena open gaat. Als alles volgens planning gaat dan is dat tot en met oktober 2021 dus als je op de Jan Eef wilt smikkelen van deze Japanse zoetigheden, dan moet je snel zijn!

Molly’s Arena Japanese pancake pop-up shop
Jan Evertsenstraat 88
Amsterdam West | De Baarsjes
Ontbijt | lunch

Bekijk hun Instagrampagina

Openingstijden Japanese pancake pop-up shop:
Donderdag tot zondag 11.00 uur tot 17.00 uur

Plan je route naar de Japanese pancake pop-up shop

Ook interessant:

Translate»
Lees vorig bericht:
Bottemless Sunday Brunch No Rules Amsterdam
Weekendtip: bottomless Sunday brunch bij No Rules Amsterdam

Stel je een tafel vol met lekkere bites waar je met je tafelgasten van smikkelt en onbeperkt mimosa's en bellini's...

Sluiten