Cocktailbar Tales & Spirits krijgt jonger zusje The Jitterbug Saloon

The Jitterbug Saloon is de nieuwe cocktailbar van het duo achter het succesvolle en populaire Tales & Spirits. Op steenworpafstand van grote zus T&S opent deze nieuwe cocktailsaloon in hartje centrum Amsterdam.

The Jitterbug Saloon cocktailbar in de Jordaan

In wake me up before you go go zingt wijlen George Michael al over deze dans die vooral in de jaren ’20 populair was en wat de relatie is tussen deze nieuwe cocktailbar op de Bloemgracht en deze dans is mij een raadsel. Dat is een goede vraag om te stellen als ik aan de bar van The Jitterbug Saloon hang. En dat zou zeer binnenkort kunnen zijn, want deze nieuwe cocktailbar is al soort van soft open en gaat één deze dagen voor het echie open. Oh en ik hoorde dat het pand waar deze nieuwe cocktailbar in komt ooit een jazzclub was en dat er om die reden een geluidsdichte ruimte is, dus dat biedt mooie muzikale mogelijkheden bij Jitterbug.

Tales & Spirits cocktailbar

Als je weleens bij Tales & Spirits cocktails hebt genipt dan weet je dat het op de een of andere manier altijd gezellig is in de met baksteen en hout ingerichte spot. Het ligt is aangenaam gedimd en de bar zelf is echt een blikvanger. Bij binnenkomst al weet je dit wordt een goede avond. Naast fantastische cocktails serveren ze hier ook grandioze snacks (de kip wow!).

Vorig jaar won Tales & Spirits nog de award voor Beste Cocktailbar tijdens de Foodbloggers Awards.

The Jitterbug Saloon
Bloemgracht 170
Amsterdam Centrum
Cocktails | bar

Openingstijden:
Volgen snel

Foto: van de website van deze nieuwe bar

[mapsmarker marker=”100″]

Tags: Tales & Spirits krijgt jonger zusje cocktailbar The Jitterbug Saloon in de Jordaan | duo achter succesvolle cocktailbar Tales & Spirits openen The Jitterbug Saloon | nieuwe cocktailbar in Amsterdam Centrum | cocktailbar Jordaan Amsterdam | cocktailbar Bloemgracht 170 Amsterdam Centrum | cocktailbar Amsterdam | nieuwe bar in de Amsterdamse Jordaan | waar kun je goed cocktails drinken in Amsterdam

Translate»
Lees vorig bericht:
Zelf pepernoten maken recept aziatisch
Zelfgemaakte pepernoten met five spice poeder

De goedheilig man is weer in het land en dat betekent dat we legitiem pepernoten mogen snoepen. Lees verder

Sluiten