Karaoke zingen in de bar waar André Hazes werd ontdekt als zingende barman

Karaoke zingen ik hou er zo ontzettend van, vooral in een private karaokeroom.

Dus toen ik werd uitgenodigd voor een avondje karaokezingen en eten en drinken bij Cafe Plan West op de hoek van de Witte de Withstraat en de Jan Evertsenstraat aarzelde ik geen moment om mezelf te rsvp’en met een dikke vette ja!

Karaoke zingen, cocktails drinken en lekker eten

Voordat Cafe Plan West Cafe Plan West werd heette het De Krommerdt en was het een rasechte Amsterdamse bruine kroeg in de Baarsjes. En dit is blijkbaar de bar waar André Hazes werd ontdekt als zingende barman. Nu is het dus Cafe Plan West en de barman wil wellicht wel een deuntje voor je zingen als je het lief vraagt, maar het is vooral een te gekke plek om cocktails te drinken, een vorkje te prikken en zelf de microfoon te pakken en los te gaan.

Cafe Plan West heeft namelijk een privé karaokekamer in de kelder die je kunt afhuren. Voordat je onder de grond duikt kun je in het open raam zitten om moed in te drinken terwijl je lekker mensen kijkt. En ook zeker doen: even een hapje eten, want de chef van Cafe Plan West kan zeker koken!

Cafe Plan West karaokebar cocktail eten Amsterdam
prima plekje om te zitten
Cafe Plan West Amsterdam kroeg karaoke cocktails
ja het is een meloen met een tap

Hieronder mijn memorabele avond bij Cafe Plan West samengevat in een korte video.

Van donderdag tot en met zondag kun je al vanaf 13.00 uur terecht bij deze buurtcafé voor een lunch met een sandwich, bowl, Eggs Benny of een broodje kroket. De avondkaart is gevuld met gerechten zoals (vega)burgers, doradefilet en Ierse steak. Dus toen ik vorige week aanschoof bij Cafe Plan West verwachtte ik een regen van hun signatuur burger, frietjes getopt met een cheesecake. Maar ik had het compleet mis. Want nadat we eerst werden getrakteerd op een frisse cocktail met onder andere lychee werden we verwend met vijf creatieve en culinaire gangen van de chef.

We beginnen met een bisque cappuccino stijl die prachtig van smaak is. Daarna volgt een tuintje compleet met schep. Wow dit ziet er te gek uit. En het is gruwelijk goed. De ‘grond’ bestaat uit quinoa, linzen en zwarte olijven en is getopt met ingelegde veggies en vers groen dat mooi beetgaar is gekookt. De puree van zoete aardappel geeft het geheel een smeuïge touch. Dit bord gaat schoon terug de keuken in!

vegetarisch gerecht Cafe Plan West
het is een tuintje

Plan West Experience menu

Huh? Maar dit staat helemaal niet op de kaart? Nee klopt dit is blijkbaar hun nieuwe experience menu. Een nieuw concept bij dit buurtcafé op de Jan Evertsenstraat. Voor €34,50 ervaar je maar liefst vijf gangen. Dit is best wel een hele fijne deal! Ieder half jaar verandert dit menu en centraal staat de beleving. En de volgende gang is daar een goed voorbeeld van. Voor mijn neus wordt een cloche gevuld met rook neergezet.

uit eten Amsterdam West Baarsjes Cafe Plan West

De glazen stolp gaat eraf en er verschijnt een mooi rosé gebakken eendenfilet met ernaast jus, aardappelkroketjes, weer die zoete aardappelpuree en nog wat aardappeltjes. Een heel erg mooi gerecht waar je je vingers bij aflikt.

Cafe Plan West uit eten Amsterdam De Baarsjes
gerookte eend

Als dessert huisgemaakt Magnums. Hoe leuk is deze presentatie?

Cafe Plan West huisgemaakte Magnum
huisgemaakte Magnums

Daarna doken we de kelder in om tot laat in de nacht te zingen.

karaoke zaal kamer huren Cafe Plan West

Privé karaokekamer afhuren

Echt deze karaokekelder is het helemaal voor mij. Uren heb ik er rond gestuiterd en ze hebben een heel erg divers aanbod aan liedjes. Het scherm is lekker groot en er zijn twee microfoons dus dueten is easy peazy. Verder is er ook een bar in de karaokekamer, dus je hoeft de kamer niet te verlaten om wat te halen om je keel te smeren. Al je vrienden passen in deze private karaoke room en voor 25 euro per uur is hij voor jou. En ik kan je vertellen, als je van karaoke houdt dan wil je dit.

Cafe Plan West
Witte de Withstraat 188
Amsterdam West | De Baarsjes
Lunch | drinks | diner | karaoke | cocktails

Openingstijden Plan West:
Maandag gesloten
Dinsdag van 17.00 uur tot 0.00 uur
Woensdag van 17.00 uur tot 1.00 uur
Donderdag en vrijdag van 13.00 uur tot 1.00 uur
Zaterdag van 13.00 uur tot 3.00 uur
Zondag van 13.00 uur tot 1.00 uur

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Café Plan West

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Café Plan West 52.364900, 4.859500

Tags: karaokebar Amsterdam West | karaoke zingen in de bar waar André Hazes werd ontdekt als zingende barman | karaoke zingen in Amsterdam | private karaoke room Amsterdam | karaokekamer huren in Amsterdam | cocktailbar Amsterdam West | lekker eten in Amsterdam De Baarsjes | buurtcafé vijf gangen menu

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Dim Sum Point Jumbo Supermarkt kopen voor thuis
Ming maakt iedere dag dim sum met de hand en ik mocht ze proeven in haar keuken

'Dim sum, ik heb er altijd een fascinatie voor gehad.' Ik zit aan de keukentafel bij Ming. Al zo'n tien...

Sluiten