Voor een feestelijke en smakelijke kerst schuif je aan bij het Conservatorium Hotel

Wil je met tijdens kerst uit eten of uit gaan lunchen, maar je weet nog niet waar?

Wat dacht je van een superfeestelijk kerstmaal bij Taiko of Conservatorium Brasserie in het Conservatorium Hotel? Ik mocht vorige week (op mijn verjaardag!) een selectie van de gerechten van het kerstmenu van restaurant Taiko en Conservatorium Brasserie voorproeven. Het sowieso al prachtige hotel was nu nog mooier met de kerstversiering en fraaie kerstboom. En speciaal voor deze kerstlunch was er ook een in kerstsfeer gehulde tafel. Zo ontzettend feestelijk!

We beginnen de kerstlunch met een king krab uit Alaska met finger lime, oscietra kaviaar en avocadomousse. De zoetromige krab met de friszure finger lime en dan de pats de ziltige kaviaar. Heerlijk! De avocado maakt het helemaal af.

Kerstlunch diner Taiko Conservatorium Brasserie
King krab uit Alaska met finger lime en avocado

Vervolgens volgde er een goddelijke in misogemarineerde black cod met een zeewierpizzapuntje. Dit gerecht was echt wauw zo ongelofelijk fijn.

In miso gemarineerde black cod Taiko
In miso gemarineerde black cod met zeewierpizza

Yes ree als hoofdgerecht. Ik hou zo van wild met kerst op de een of andere manier vind ik dat extra feestelijk. We snoepen van een perfect gegaard stukje ree met een heerlijke jus.

Kerstdiner Conservatorium Hotel Taiko Amsterdam restaurant
ree

Het bijgerecht bestaat uit een dumpling gevuld met rode kool en als sidekicks twee blokjes foie gras. Het deegvelletje heeft een perfecte dikte en het deeg is mooi al dente. Mjam heerlijk. En om dit te combineren met foie gras is een feest.

Chinese dumpling met foie gras Taiko restaurant Amsterdam Zuid
dumpling met foie gras

We sluiten af met een cadeautje met als kern heel veel chocolade en een strik van choco. Echt een plaatje om te zien en een ware traktatie voor chocoliefhebbers.

Dessert kerstmenu Conservatorium Hotel
kerstcadeau als dessert

Wauw was dit een feestelijke middag. Ik verkeerde helemaal in kerststemming en omdat ik jarig was was het extra leuk. Dus als je nog op zoek bent naar een plek om Kerstmis extra fijn te maken, weet je waar je moet zijn.

En naast een kerstlunch of diner, kun je ook komen borrelen of naar de spa gaan. Bekijk alle feestelijke mogelijkheden bij het Conservatorium Hotel.

Kerstdessert restaurant Taiko Amsterdam Zuid
zo blij met ‘mijn verjaardagscadeau’

Conservatorium Hotel
Paulus Potterstraat 50
Amsterdam Zuid
Kerstlunch | kerstdiner

[mapsmarker marker=”259″]

Tags: kerstmenu bij restaurant Taiko Amsterdam | kerstdiner bij Conservatorium Hotel | kerstmenu bij Conservatorium Brasserie Amsterdam | uit eten met kerst 2019

Translate»
Lees vorig bericht:
Nieuw restaurant Felix Meritis Amsterdam Centrum
Ik kreeg een wel hele unieke preview bij Restaurant Felix

Wauw dit was gaaf denk ik bij mezelf als ik Restaurant Felix verlaat. Lees verder

Sluiten