Het nieuwe Kimchi Hotel in Amsterdam West is een must go voor kimchifanaten

Het Kimchi Hotel is een plek waar je kimchi in wording kan overnachten.

Ja je leest het goed. In dit nieuwe ‘hotel’ kun je alles leren over kimchi, kimchi workshops volgen en je kimchi in wording laten fermenteren totdat het klaar is om mee naar huis te nemen! Oprichtster Mina Kim komt uit Zuid-Korea en is opgegroeid met dit gefermenteerde Koreaans gerecht. Voor haar staat kimchi symbool voor haar geboorteland en de Koreaanse eetcultuur. In 2018 heeft ze House of Fermentation opgericht waar ze zich wijdt aan het maken van authentieke kimchi en door middel van kimchi haar liefde voor de Koreaanse cultuur en kimchi kan verspreiden.

The Kimchi Hotel

Toen ze een nieuw woonhuis inclusief grote tuin betrok ontstond het idee om een Kimchi Hotel op te richten. Een gezamenlijke tuin waar ze haar fermentatieworkshops kan organiseren en kimchi met zo min mogelijk voedselverspilling kan maken. Ze lanceerde een crowdfundingcampagne waarbij investeerders werden beloond met onder andere kimchi pannenkoeken, tofu kimchi sandwiches, een videotoer door het Kimchi Hotel, een Kimchi Tasting Experience, de mogelijkheid hun potten van een naam te voorzien en meer.

De campagne bracht genoeg geld op en het eerste Kimchi Hotel van Amsterdam is een feit!

Hotel voor je kimchi

In de buitentuin van het Kimchi Hotel wordt kimchi old skool gefermenteerd in kleien potten. Precies zoals de Koreanen vroeger deden. Hier geen fast kimchi, nee nee dit fermentatieproces kan een maand tot meerdere jaren duren. En al die tijd kunnen de kimchi’s to be blijven logeren bij het Kimchi Hotel.

Verder is er ook ruimte voor expo’s, proeverijen en meer en dat allemaal terwijl je omringd wordt door kimchi!

Als je meer wilt weten over kimchi, wilt experimenteren met verschillende soorten of een workshop wilt volgen, moet je zeker eens langsgaan bij The Kimchi Hotel.

The Kimchi Hotel/ House of Fermentation
Witte De Withstraat 148H
Amsterdam West | De Baarsjes
Workshops | proeverijen

Bekijk de website van House of Fermentation

Openingstijden:
Maandag gesloten
Dinsdag en woensdag van 11.00 uur tot 18.30 uur
Donderdag en vrijdag van 11.00 uur tot 19.00 uur
Zondag gesloten

Foto: Portuguese Gravity

Ook interessant

The Kimchi Hotel | kimchi workshops | kimchi proeverijen | hotel voor je kimchi

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Theorie-examen oefenen
5 tips om je theorie-examen te halen

Ben je bezig met je rijbewijs te halen en kijk je op tegen het leren voor je theorie-examen? Of heb...

Sluiten