Koala Republic Amsterdam smart food spot

Koala Republic heet tegenwoordig Big Bowlers. (update 2019)

Koala Republic Amsterdam ging afgelopen vrijdag voorzichtigjes open op de Jan Evertsenstraat in Amsterdam West. Bij deze awesome nieuwe spot spat de originaliteit er vanaf. Zo hebben ze grappige schommels geïnstalleerd zodat je über chill kunt swingen terwijl je van je smoothie lurkt. Hoe tof is dat?

Of bekijk het allemaal op grote hoogte vanaf de zitjes op het zwevende plateau.

Koala Republic Amsterdam west Jan Eef

Sowieso is de zaak te gek ingericht. Overal vind je knusse hoekjes en je kunt zelf kijken op welk niveau je jezelf wilt installeren met wat lekkers en gezonds.

  
De try out dagen noemen eigenaren Khalil en Hicham het, om de paar dagen wisselen de gerechten op de kaart van deze healthy food spot op de Jan Eef in de Baarsjes zodat ze kunnen kijken welke van hun smart food gerechten het ‘goed doen’.

Koala Republic Amsterdam smart food

Gezond eten dat zich aanpast aan de eter dat is smart food. Een bouwvakker heeft ander eten nodig dan iemand die de hele dag achter zijn laptop zit. En bij Koala Republic kunnen ze allebei terecht voor een gezonde en lekkere hap. Wat voor gezond eten je hier kunt eten en drinken? Ze hebben smoothies & juices en thee waar je lijf blij van wordt. En wat voor iets er te knabbelen er op hun kaart staat is dus nog de vraag, want het wisselt. Gisteren toen ik er was kon je kiezen uit eieren met dagverse veggies, yoghurt met tahini, citroen, kikkererwten, tomaten en noten, citrusgranola met schapenyogurt, kokos, sesam, dukkah, bananen en oranjebloesem, een pompoensoep en een ceviche van champignons emt zoete aardappel en avocado. Mjam als je daarmee je dagelijkse portie vitamientjes niet binnenharkt weet ik het ook niet meer.

White label coffee bij Koala Republic

Wil je je cafeïnelevel weer even op peil krijgen? Koala Republic Amsterdam is ook een ideale plek om koffie te slurpen. De koffie komt van hun overburen white label coffee.

Koala Republic Nutorious Peanut Butter

Nutorious peanut butter

Ken je NUTORIOUS peanut butter? Dit Amsterdamse pindakaasmerk maakt pindakaas met een kekke verpakking dat tot nu toe alleen nog online te koop is, TOT NU TOE, want Koala Republic heeft hun potten hier staan. Yes!!

Oh yes de Jan Eef boft maar met zo’n te coole spot. Het is echt een one of a kind en alleen al hierom een bezoek waard.

 

Koala Republic Amsterdam
Jan Evertsenstraat
Amsterdam West | De Baarsjes
Ontbijt | lunch | brunch | koffiespot

Openingstijden:
Dinsdag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 18.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Fou Fow Ramen Amsterdam
Fou Fow Ramen opent tweede ramenrestaurant in de Pijp

Fou Fow Ramen opent een tweede vestiging op de Van Woustraat in de Pijp. De ramen noodles hype is blijkbaar...

Sluiten