Fou Fow Ramen opent tweede ramenrestaurant in de Pijp

Fou Fow Ramen opent een tweede vestiging op de Van Woustraat in de Pijp. De ramen noodles hype is blijkbaar nog lang niet over in Amsterdam en ik vind dit helemaal niet erg. Ik ben altijd wel te porren voor een heerlijke kom ramen noodles. Je kunt je dus wel voorstellen dat deze super ramenfreak door het huis stuiterde toen ze dit waanzinnige nieuws hoorde.

Fou Fow Ramen restaurant

Fou Fow Ramen op de Elandsgracht was een van de eerste tentjes (ze openden ongeveer tegelijkertijd met Ramen Ya dat op de Wallen zit de deuren) dat zich volledig focuste op kommen gevuld met dampende Japanse ramen noodles soup. Ok, je kunt er ook gyoza eten, maar de schijnwerpers staan gericht op de heerlijke ramennoedelssoep. Dat deze coole spot goed is in zijn ding blijkt wel uit het feit dat het hier bijna iedere avond goed gevuld zit met liefhebbers van deze to die for Japanse noodles dish. Het kleine smalle tentje is dan ook echt veel te klein geworden voor alle ramenfans.

Fou Fow Ramen van Woustraat Amsterdam

Ramenrestaurant Van Woustraat Amsterdam

Niet onverstandig dus dat ze nu een tweede ramenrestaurant openen in de Amsterdamse Pijp. Op de Van Woustraat, oftewel dé foodstraat van de Pijp, waar ooit het Thaise restaurant White Elephant zat opent deze ramenkoning nu een ramenrestaurant.

Vanaf vandaag is dit nieuwe ramenrestaurant open in de Pijp. Dus als je zin hebt in een hete kom met noodles weet je waar je moet zijn!

Hier eet je de aller lekkerste ramen noodles van Amsterdam

Ramen noodles, wat is het nou precies?

Fou Fow Ramen Van Woustraat
Van Woustraat 3
Amsterdam Zuid | De Pijp
Lunch | diner

[mapsmarker marker=”128″]

Openingstijden Fou Fow Ramen Van Woustraat:
Maandag gesloten
Lunch dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 15.00 uur
Diner dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 21.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Good Companion Amsterdam fish and chips
The Good Companion nieuwe fish and chips bar

Fish and chips, waar kun je nou echt goede Britse stijl gefrituurde vis met patat eten? Dat vroegen Niek en...

Sluiten