Fou Fow Ramen opent tweede ramenrestaurant in de Pijp

Fou Fow Ramen opent een tweede vestiging op de Van Woustraat in de Pijp. De ramen noodles hype is blijkbaar nog lang niet over in Amsterdam en ik vind dit helemaal niet erg. Ik ben altijd wel te porren voor een heerlijke kom ramen noodles. Je kunt je dus wel voorstellen dat deze super ramenfreak door het huis stuiterde toen ze dit waanzinnige nieuws hoorde.

Fou Fow Ramen restaurant

Fou Fow Ramen op de Elandsgracht was een van de eerste tentjes (ze openden ongeveer tegelijkertijd met Ramen Ya dat op de Wallen zit de deuren) dat zich volledig focuste op kommen gevuld met dampende Japanse ramen noodles soup. Ok, je kunt er ook gyoza eten, maar de schijnwerpers staan gericht op de heerlijke ramennoedelssoep. Dat deze coole spot goed is in zijn ding blijkt wel uit het feit dat het hier bijna iedere avond goed gevuld zit met liefhebbers van deze to die for Japanse noodles dish. Het kleine smalle tentje is dan ook echt veel te klein geworden voor alle ramenfans.

Fou Fow Ramen van Woustraat Amsterdam

Ramenrestaurant Van Woustraat Amsterdam

Niet onverstandig dus dat ze nu een tweede ramenrestaurant openen in de Amsterdamse Pijp. Op de Van Woustraat, oftewel dé foodstraat van de Pijp, waar ooit het Thaise restaurant White Elephant zat opent deze ramenkoning nu een ramenrestaurant.

Vanaf vandaag is dit nieuwe ramenrestaurant open in de Pijp. Dus als je zin hebt in een hete kom met noodles weet je waar je moet zijn!

Hier eet je de aller lekkerste ramen noodles van Amsterdam

Ramen noodles, wat is het nou precies?

Fou Fow Ramen Van Woustraat
Van Woustraat 3
Amsterdam Zuid | De Pijp
Lunch | diner

icon-car.pngKML-LogoFullscreen-LogoGeoJSON-LogoGeoRSS-Logo
Fou Fow Ramen Van Woustraat

kaart is aan het laden - een ogenblik geduld aub...

Fou Fow Ramen Van Woustraat 52.357510, 4.899598

Openingstijden Fou Fow Ramen Van Woustraat:
Maandag gesloten
Lunch dinsdag tot en met zondag van 12.00 uur tot 15.00 uur
Diner dinsdag tot en met zondag van 17.00 uur tot 21.00 uur

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
Good Companion Amsterdam fish and chips
The Good Companion nieuwe fish and chips bar

Fish and chips, waar kun je nou echt goede Britse stijl gefrituurde vis met patat eten? Dat vroegen Niek en...

Sluiten