Little Sal nieuwe Latino spot op de Rozengracht

Little Sal maakt zich momenteel op om binnenkort te gaan shinen op de Rozengracht. De ramen van deze soon to be foodspot zijn afgeplakt en wie de tijdelijke raamversiering leest leert dat deze kleine Sal eraan zit te komen. Een spot met een Latin vibe waar J-Lo nog een puntje aan kan zuigen.

Little Sal op de Rozengracht

Wie het nieuwe logo van Little Sal wat aandachtiger bestudeert herkent erin wellicht het logo van het Latijns Amerikaans bar & kitchen Salmuera. Big Sal beslaat Rozengracht 106 tot en met 110. En staat 106 af aan zijn nieuwe kleintje. Wie zich de tijd van Chow nog herinnert weet dat dit geen nieuwe splitsing is. Grote Asian fusion spot Chow was er voor de foodies die lekker een avond lang Aziatisch voer naar binnen wilden happen. Binnen in het door Casper Reinders gestylde knappe restaurant of buiten op het bijzonder gezellige terras. Het kleine pandje op 106 werd behuisd door Vietnamese food spot Nghia N Nghia die Amsterdam liet kennismaken met Viet streetfood, compleet met dito interieur. Alsof je zo Hanoi was binnengestruikeld. Samen gooiden ze yummie food het te gekke terras op. Maar Nu zit Salmuera dus in het pand en binnenkort komt daar kleintje Sal bij. En met een beetje geluk mag ze het fijne terras van haar grote broer gebruiken zodat we op mooie zomerse dagen een beetje van Little Sal in het zonnetje kunnen genieten.

Spaanse lunch

Lunch, ceviche, chaufas, empanadas, aqua frescas y mas leest het op de ramen. Dat wordt dus een nieuwe plek waar we kunnen neerstrijken voor een lunch met Peruaanse rauwe visgerechten, Peruaans-Chinese nasi, gevulde deeghapjes, Latijns-Amerikaanse verfrissende drankjes met water, fruit, limoen- of citroensap en agavesiroop en nog veel meer zomerse dingen.

Als je nu al wilt lunchen op de Rozengracht, kun je terecht bij Kessens.

Ben je al bij Bar FISK geweest? Deze nieuwe visbar in de Pijp heeft een Israelisch tintje en een te gek terras.

Little Sal
Rozengracht 106
Amsterdam Centrum
Lunch | brunch | borrel | diner

Openingstijden Little Sal:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”357″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Dutch Weed Burger Joint Amsterdam
Dutch Weed Burger Joint nieuwe vegan burger spot in West

Dutch Weed Burger Joint shined op de hoek van de Nicolaas Beetsstraat Lees verder

Sluiten