Look book: Houtbewerken, glasblazen en cocktaildrinken met Villa Massa

Vorige week organiseerde het bekende limoncellomerk Villa Massa een wel heel erg bijzonder event. Het citroendrankje wordt op ambachtelijke wijze gemaakt en om die reden duik ik met zo’n twintig andere (food)blogggers de ambachtelijke wereld van houtbewerken en glasblazen in.

Bij het Open Design Centrum mogen we onze customized houten onderzetter een finishing touch geven. Uiteraard met een Villa Massa cocktail in de hand.

Hoppa mijn eigen bySam onderzetter

Villa Massa limoncellobySam

En dit is toch wel even een bucketlist dingetje hoor. Ik heb ooit een documentaire gezien over glasblazen heb ik dit op mijn wishlist gezet en vandaag leer ik in een stoomcursus de basics van het glasblazen en mag ik zelf aan de slag. Te cool!

Na behoorlijk wat limoncello achter de kiezen, een hoop wijzer over de wondere wereld van houtbewerken en glasblazen ga ik naar huis met mijn eigen creaties. En nee ik heb geen talent voor glasblazen, dus het resultaat van mijn geblaas hou ik liever voor mezelf. Ik hou het voortaan wel bij drinken uit glazen 😉

De overige foto’s zijn gemaakt door Tony Perez

Translate»
Lees vorig bericht:
Izakaya Sora Sapporo Ramen Amsterdam
Eigenaar Sapporo RAMEN SORA opent Ramen Dining Bar Sora op de Albert Cuyp

Ramen Dining Bar Sora zegt je nu waarschijnlijk nog niets, Lees verder

Sluiten