MOOK Pancakes opent tweede locatie in het centrum

MOOK Pancakes is dé plek om neer te strijken als je opeens overvallen wordt in een stevige trek in pancakes. Deze pancake spot op de Clercqstraat heeft vele fijne fluffy pancakes op de kaart staan. Van gezonde(re) varianten tot aan guilty pleasure pannenkoeken. Neem je dat laatste, dan kun je altijd nog een verse slowjuice nemen om het een beetje te compenseren. Maar voor pancake freaks die niet om de hoek van de Clercq wonen maar bijvoorbeeld in Amsterdam Centrum of Oost is even een pancake happen bij MOOK Pancakes toch best een onderneming, maar die tijd is voorbij want dit pancake restaurant komt naar het centrum. Jawel, je leest het goed!

MOOK Pancakes in Amsterdam Centrum

Ken je het giga en te toffe pand aan de Jodenbreestraat 144 (in het centrum en bijna Amsterdam Oost) waar al jaren restaurant Woo Bros in zit, ja die ja met die gave kelder. Nou Woo gaat er dus uit, dus bye bye yummie sushi (bummer) en MOOK Pancakes komt er binnenkort in. Oh en deze nieuwe locatie krijgt een terras, dus een bio pancake in het zonnetje it is!

En het leuke van dit pannenkoekenrestaurant in West is dat je ’s morgens, ’s middags, maar ook later op de middag binnen kunt rollen voor een fluffy one. Oh yes. Dus hopelijk is dat ook zo bij hun tweede pancake restaurant in Amsterdam Centrum.

Baker’s Dough opent cookie dough bar in Amsterdam

Opening MOOK Pancakes

Natuurlijk krijg je van dit alles direct trek in een pancake belegd met de lekkerste dingen zoals huisgemaakte chocoladesaus en vers fruit of geitenkaas met honing, dadels en walnoten. Ik zou me zo nu willen begraven in een pancake met bacon, cheddar kaas, gegrilde uien en homemade bbq saus. Oh man lekker! Maar MOOK Pancakes Centrum gaat waarschijnlijk aankomend september pas los, gelukkig kun je voor die tijd altijd nog terecht bij de pancake spot in Amsterdam West.

Er is meer tofs waar we ons op kunnen verheugen. Binnenkort strijkt Brouwerij Troost neer in Amsterdam Oost.

MOOK Pancakes
Jodenbreestraat 144
Amsterdam Centrum
Ontbijt | lunch | brunch

Openingstijden:
Volgen snel

[mapsmarker marker=”394″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Prinz Wolf Tartaria
Prinz Wolf eerste tartaria van Amsterdam

Prinz Wolf, de allereerste tartaria in Amsterdam is in de maak. Lees verder

Sluiten