Morgan & Mees nieuw hotel in Amsterdam centrum

Het avontuur van hotel Morgan & Mees aan de Tweede Hugo de Grootstraat begon twee jaar geleden. De sportschool die in het pand zat werd eruit gesloopt en er werd flink verbouwd. Wekelijks fietste ik hoopvol langs het pand om een glimp van het resultaat van het resultaat te zien, maar helaas steeds niets. Maar nu eindelijk is het Morgan & Mees af en open voor hun (hotel)gasten.

Deze foto maakte ik op 17 februari 2013.Morgan Mees Amsterdam hotel nieuw centrum

En dit is het resultaat van al hun harde werk:Morgan Mees Amsterdam hotel nieuw Amsterdam centrum

Het is een sophisticated hotel met een warme en gezellige sfeer. De stijlvolle inrichting is industrieel met een Frans-chic randje en heeft gelukkig helemaal geen last van het té hotellerige gevoel dat sommige hotels weleens hebben.

Morgan en Mees hotel Amsterdam centrum restaurant

Hmmm, de wijntjes en biertjes bij Morgan & Mees smaken bijzonder goed.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mijn sandwich asian crab is ‘fingerlicking good’! Luchtige zuurdesem boterhammen (met een kraakvers krokant korstje) belegd met krab in kokoscurry en mango. Een lekker frisse salade met killer vinaigrette erbij. Mijn broodje krijgt een dikke tien! Ook de bbq chicken sandwich naast me is heerlijk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hotel Morgan & Mees heeft naast het restaurant ook een mooie bar in de ruimte ernaast. Een fijne spot om lekker te hangen en te nippen van een lekker drankje.

Morgan en Mees Amsterrdam hotel centrum restaurant bar

Wat een heerlijke plek is dit nieuwe hotel annex restaurant annex bar. Een ideale plek om de hele dag te blijven hangen. Van ontbijt, lunch, borrel tot aan het diner. Als je vervolgens niet meer naar huis kunt, kun je altijd nog blijven slapen in één van hun kamers of suites.

Morgan & Mees
Tweede Hugo de Grootstraat 2-6
Amsterdam centrum
morganandmees.com

Ontbijt | lunch | brunch | borrel | diner

Openingstijden Morgan & Mees:
Dagelijks van 10.00 uur tot 22.00 uur

Leuk om te doen: Bijzonder lunchen in Amsterdam.

[mapsmarker marker=”52″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Leuk om te doen in Amsterdam

Lekker!!! Het is bijna weekend. Ook dit weekend hoef je je uiteraard niet te vervelen in Amsterdam. Tien leuke dingen...

Sluiten