Streetfood en noodles bij Terpentijn Amsterdam

Verse loempia’s en dampende noodlessoep eet je voortaan bij Terpentijn Amsterdam op het Rokin. Dat deze heerlijke nieuwe hotspot wel raad weet met de Aziatische keuken is duidelijk.

terpentijnamsterdamterrasrokin

Frankrijk en Azië komen samen

Bij Terpentijn is het de best of both worlds. De Franse keuken wordt lekker gemixt met Aziatische smaken. Wat dacht je van een Asian style steak tartare? Ja dat klinkt interessant of niet?

terpentijnamsterdamnieuwrestaurantbar terpentijnamsterdamcentrumhotspot

Waarom kiezen?

Natuurlijk kun je één gerecht van de kaart nemen, maar je kunt ook meerdere yummie dishes uitkiezen en lekker mix and matchen. Ik kan je vertellen dat de big rabbit food platter (een frisse salade vol met knapperig groen zoals sperziebonen, taugé en mango), de Vietnamese beef pho (bamisoep met rundvlees) en pork belly roast (roergebakken noodles met krokant geroosterde buikspek) lekker weghappen zo.

terpentijnamsterdamcentrum

Alleen al van de vrolijke kleuren word ik vrolijk en alles is echt supervers. Hmmmm.

terpentijnamsterdamhotspotrokin terpentijnamsterdamphovietnamees TerpentijnAmsterdamasianfoodrokin

Terpentijn is mooi!

Het oog wil ook wat en dat hebben ze bij Terpentijn blijkbaar goed begrepen want zowel boven als beneden is het fraai ingericht. Leuke gezellige planten in een mooie stalen rek. Leuke prentjes en foto’s op een bijzonder vrolijk behangetje. Hier wil je toch blijven hangen?

terpentijnamsterdamnieuwbarfood

Streetfood en cocktails

Bij Terpentijn kun je ’s middags lekker smikkelen van hun lunchkaart, maar vanaf 16.00 uur is het streetfood tijd! Lekkere verse loempia’s en lady boy oysters (alleen die naam al :)) en steamy dimsummetjes. Bestel er een lekkere cocktail bij en je avond is compleet.

terpentijnamsterdamstreetfood Terpentijn Amsterdam Rokin Centrum

Ik ben fan van Terpentijn! Ik heb nog dagenlang zitten wegdromen van hun heerlijke dishes en ik ga zeker nog een keer terug om hun streetfood en cocktails te proberen!

Terpentijn Amsterdam
Rokin 103
Amsterdam centrum
Lunch | brunch | borrel |diner
terpen-tijn.nl

[mapsmarker marker=”121″]

Openingstijden Terpentijn:
Dagelijks geopend van 11.00 uur tot 3.00 uur/4.00 uur

Translate»
Lees vorig bericht:
Café de Paris Amsterdam Rokin
Nieuw: Café de Paris op het Rokin

Bar Italia is op de Franse tour gegaan. Dat de Franse keuken anno 2015 hotter dan hot is, is Bar...

Sluiten