Nieuws: Instock blijft voorgoed!!

Restaurant Instock, het pop-up restaurant dat eten “redt”, krijgt een permanente locatie! Afgelopen zomer smulde ik nog op hun zonnige terras op de Polonceaukade in het Westerpark van de lekkernijen. En nu strijken ze vanaf 13 juni neer in Amsterdam oost om er vervolgens lekker niet meer weg te gaan. Het pand op nummer 21 aan de Czaar Peterstraat wordt as we speak Instock-waardig gemaakt zodat we er straks lekker kunnen prikken van de bewuste gerechten.

Over Instock

Iedere dag halen ze met een elektrisch aangedreven busje de “oogst van de dag op”. Deze oogst van de dag bestaat uit etenswaar dat de Appietest niet doorstaat omdat ze misschien net iets te krom, niet geel genoeg zijn of whatever, maar verder wel nog super lekker smaken. En dan komt het Instock busje de hoek omzeilen om deze producten van de kliko te redden zodat de koks van het pop-up restaurant het kunnen omtoveren tot culinaire creaties waarvan de gasten blij worden.

Instock Amsterdam oost

Czaar Peterstraat 21

Op 17 mei is hun laatste dag op het Westergasterrein en daar hoort natuurlijk een goed feestje bij. Wil je dit feestje niet missen?

Instock Amsterdam
Czaar Peterstraat 21
Amsterdam oost
Brunch (op zondag) | diner

instock.nl

[mapsmarker marker=”109″]Banner wood 468x60

Translate»
Lees vorig bericht:
De Vergulden Eenhoorn Amsterdam oost
Nieuw: Stadsboerderij de Vergulden Eenhoorn

Soms wil je gewoon even de stad ontvluchten. Even weg van de stadse drukte en je even begeven tussen veel...

Sluiten