Nieuw: Stadsboerderij de Vergulden Eenhoorn

Soms wil je gewoon even de stad ontvluchten. Even weg van de stadse drukte en je even begeven tussen veel groen en rust. Natuurlijk kun je afreizen naar Broek in Waterland (ik noem maar wat) of een andere bestemming ver buiten Amsterdam. Of je gaat gewoon naar het nieuwe stukje bijzonder stukje groen in Amsterdam oost. Aan de Ringdijk (achter de Wibautstraat) zit sindskort De Vergulden Eenhoorn, een oude achttiende-eeuwse boerderij dat is omgetoverd tot een nieuwe plek waar je lekker kunt eten en genieten van de lentezonnestralen.

Bourgondisch restaurant

Bij een landelijke boerderij hoort natuurlijk een bourgondisch restaurant. Bij het restaurant van De Vergulden Eenhoorn prik je een lekker vorkje van hun huisgemaakte lekkernijen. Ook kun je als je wilt een tafeltje in de koeienstal voor je laten dekken.

Picknicken en borrelen

Lekker luieren en eten van lokale producten terwijl je lekker in het zonnetje chillt kun je in de picknicktuin van dit rijksmonument. Zin in een lekkere borrel? Drink een wijntje of biertje in het gezellige café van De Vergulden Eenhoorn.
De Vergulden Eenhoorn

Vergulden Eenhoorn
Ringdijk 58
Amsterdam oost
www.verguldeneenhoorn.nl

[mapsmarker marker=”107″]

Translate»
Lees vorig bericht:
The Harbour Club Kitchen Amsterdam
Nieuw: The Harbour Club Kitchen

Fans van The Harbour Club opgelet! In het Apollohotel in Amsterdam Oud Zuid is de nieuwste spin-of van het Harbourconcept...

Sluiten