Wauw wat is NOMADS Amsterdam in Oost cool geworden

NOMADS Amsterdam de nieuwe bar restaurant in Amsterdam Oost ging vorige week al zachtjes open om proef te draaien. Gisteren lieten ze even flink van zich horen door een giga diner te houden voor hun vrienden, familie, kennissen en pers. Deze foodie mocht erbij zijn. Zie hieronder hoe stunning deze nieuwe spot in Oostpoort geworden is.

Er zijn verschillende (intieme) hoekjes gecreëerd zodat je zelfs bij een volle tent privacy hebt. En als je net zoals wij met z’n allen in het voorste deel zit, heb je als het ware je eigen privé diner.

NOMADS Amsterdam Peruaanse lekkernijen

Het idee van NOMADS is dat ze je meenemen op een wereldreis. Het eerste hoofdstuk is Peru en dat betekent dat de kaart vol staat met dingen zoals ceviche en vleesgerechten met frisse smaken. Ieder half jaar verandert het thema en dus ook de kaart. En nee de chef (die overigens Frans is) die blijft gewoon.

Een van mijn favo gerechten van de avond: Corvina met tijgermelk, venkel, koriander en chilipeper. Sowieso ben ik verzot op ceviche van corvina. En deze versie is lekker fris en een tikkie pittig.

NOMADS Amsterdam restaurant uit eten

NOMADS Amsterdam vega eten

Ook voor vegetarische eters heeft NOMADS een paar mooie gerechten om uit te kiezen. De avocado was erg lekker heb ik me laten vertellen.

En NOMADS Amsterdam heeft ook een heel fijn terras aan het water waar je wel heel erg dik zonnestralen kunt vangen. Nice!

Nomads Amsterdam Oost bar restaurant

NOMADS Amsterdam
Oranje Vrijstaatkade 55
Amsterdam Oost | Oostpoort
Ontbijt | lunch | borrel | diner | terras

Openingstijden:
Maandag tot en met woensdag van 10.00 uur tot 0.00 uur
Donderdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”14″]

Tags: Nieuw restaurant in Oostpoort Amsterdam Oost | nieuwe bar restaurant Amsterdam Oost

Translate»
Lees vorig bericht:
Hip vegan snacken doe je bij Kebabi op de Overtoom

Kebabi is je nieuwe pitstop voor een vegan kebab en andere plantaardige snacks. Lees verder

Sluiten