Otemba Ramen nieuw ramenrestaurant in Amsterdam West

Otemba Ramen staat te stuiteren om zich te voegen aan het lijstje van Amsterdamse ramenrestaurants.

De opening in april 2020 dat was de stip aan de horizon van deze nieuwe ramenspot op de Kinkerstraat in Amsterdam West. Maar tja, corona kwam en ik hoef je niet uit te leggen dat dit niet echt bevorderlijk was voor de opening van deze nieuwe ramenwalhalla. Dus totdat de Nederlandse horeca van Rutte en zijn experts weer open mag, is het even wachten op de opening van Otemba Ramen. Ik kan je vertellen, ik sta in de startblokken. Want ramen daarvoor mag je me altijd uit bed lokken.

Een beetje Googlen en speuren op social media en daaruit valt af te leiden dat het team achter Otemba bestaat uit twee broers, één zus (Martijn, Bastiaan en Myrthe Slok), een ramenexpert, een Nederlandse chef en allemaal met dezelfde passie en hetzelfde doel. En op Insta bespeur ik een foto van Ivan Ramen in NYC en laat ik daar nou een van de allerbeste ramen ooit hebben gegeten. Als de ramen van Otemba ramen net zo goed is als die van Ivan Orkin dan vermoed ik dat ik bijzonder vaak te vinden zal zijn op de Kinkerstraat binnenkort.

Wat is Otemba? Het team achter deze nieuwe ramentent geeft zelf antwoord op hun Facebook: ‘Otemba is een Japanse term met oorsprong uit het Nederlandse ‘’ontembaar’’. Opstandig, wild en uitdagend. Bij Otemba ramen staat het product en service in contrast op de traditionele Japanse cultuur. Traditioneel Japan in een gezellig, westers jasje!’

Binnenkort dus open op de Kinkerstraat.

Otemba Ramen
Kinkerstraat 56
Amsterdam West | Oud-West
Diner

Openingstijden: volgen snel

Foto: van de Facebookpagina van Otemba Ramen geplukt

Ook interessant

Tags: nieuw ramenrestaurant op de Kinkerstraat Amsterdam West | ramenrestaurants Amsterdam | waar kun je in Amsterdam ramen eten? | coming soon in Amsterdam | Japanse noedelsoep in Amsterdam

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (bysam.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie
bySam streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat bySam niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. bySam aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.

Uitingen op deze website
Op deze website uiten wij onze eigen mening. Deze is tot stand gekomen op basis van onze eigen ervaringen. Aan deze uitingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. bySam heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. bySam aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectueel eigendom
Alle publicaties en uitingen van bySam zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijke en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat bySam daar vooral schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

Affiliate disclaimer:
In sommige artikelen en op sommige van onze pagina’s staan affiliate links. Wanneer je via één van deze links een aankoop of reservering doet, ontvangen wij een (kleine) commissie van de verkoper. Wij geven altijd onze eerlijke mening over producten of diensten.

Translate»
Lees vorig bericht:
recept pizzadeeg zuurdesem
Het perfecte recept voor pizzadeeg met zuurdesem. De zoektocht.

Pizza ik kan er geen genoeg van krijgen. Tenminste als het een goede pizza is. Lees verder

Sluiten