Vis eten? Hop hop naar Mr Crab Amsterdam

Even een vers visje naar binnen hengelen? Dat wordt dan op naar de nieuwe visbar Mr Crab op de Nieuwezijds Voorburgwal.

Mr Crab visbar Amsterdam Centrum

Het nieuwe visrestaurant in Amsterdam heet Mr Crab (doet de naam jullie ook denken aan Spongebob Squarepants) en vind je in hartje centrum. Het restaurant focust zich helemaal op de allerverste vis en schaaldieren. Met on the side de beste biologische veggies en fruit en natuurlijk verschillende drankjes en wijntjes om het visfestijn extra fijn te maken. Mjam klinkt goed.

Vis eten Amsterdam

Visliefhebbers kunnen bij Mr Crab helemaal los gaan bij deze nieuwe visbar want de keuze is er reuze. Als je een duik neemt in de menukaart verzamel je zo een paar mooie visgerechten bij elkaar. Wat dacht je van: Soft shell crab zo vers uit het frituurvet, gebakken coquilles, garnalenkroketten, gegrilde halve kreeft met truffelmayonaise, kreeft van de grill, pasta met kreeft, oesters natuurlijk in verschillende soorten en maten, mosselen op z’n Belgisch of op z’n Frans? Of neem gewoon een schaal fruit de mer. Dan krijg je een beetje van alles wat. Ideaal voor mensen zoals ik die niet kunnen kiezen.

DIY visje

Voor de ik doe het liever zelf types is Mr Crab een walhalla, want je kunt bij de speciale catch fridge helemaal zelf je basis vis of schaaldier kiezen. Wat gooi je in je mandje? Wordt het kreeft, ansjovis, inktvis, makreel, sardine, mosselen, gamba’s of tonijnfilet? Vertel de chef op welke manier je het bereid wilt hebben en voor je het weet wordt je fish dish aan je tafel gebracht. Hoe fijn!

Dus zin in een visje? Dan weet je waar je moet zijn.

Mr Crab
Nieuwezijds Voorburgwal 115
Amsterdam Centrum
Lunch | brunch | borrel | diner

Openingstijden Mr. Crab:
Maandag tot en met zondag van 12.00 uur tot 23.00 uur

Foto: Mr. Crab

[mapsmarker marker=”400″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Vatten Ramen Amsterdam centrum
Vattenramen nieuw ramenrestaurant van Michelinchef

Vattenramen restaurant is zojuist geland op de Kerkstraat in Amsterdam Centrum en is een ramen spot to try als je eens...

Sluiten