Pop-up dumpling festijn op de Overtoom

Dumplings pop-up festijn Pinch Sum strooit met heerlijke homemade dumplings op de Overtoom. Misschien heb je de yummy dumplings van Megan Vasko al eens geproefd op een foodmarket, bij Marqt of bij één van hun andere pop-up diners. Dan weet je dat ze verslavend lekker zijn. En nu kun je tot en met 15 april iedere woensdag tot en met zaterdag smikkelen van de Pinch Sum dumplings bij het Conscious Hotel op de Overtoom.

Ik was aanwezig bij één van de allereerste Pinch Sum pop-up diners. Lees waarom ik gelijk hooked was aan de dumplings.

Dumplings new style

De deeghapjes van Pinch Sum zijn net even anders dan je gewend bent. Zo vind je in je deeghapjes onder andere bbq pork of spinazie en kaas. Ja ja, dit zijn niet zomaar dumplings. Er gaan seizoensgroenten, fijne huisgemaakte kruidenmixen en lokaal vlees in de Pinch Sum dumplings. Mjam als dat niet lekker wordt.

Pop-up dumpling diner

En nu kun je dus tijdelijk aanschuiven bij het diner vol met deze mindblowing dumplings op de Overtoom. En het fijne aan dit diner is dat je het zo gek kunt maken als je zelf wilt. Je kunt kiezen uit de volgende fingerlicking good food:

Homage Chicken Dumplings (6 stuks): 7,50
BBQ Pork Dumplings (6 stuks): € 7,50
Spinach & Cheese Dumplings (3 grote dumplings): € 7,00
Asparagus fried rice: € 7,00
Potato clouds: € 7,00
Rhubarb cake: € 6,50
Of een ‘Chef’s mix’ van de verschillende dumplings: € 25,00

Reserveer voor Pinch Sum pop-up diner

Ook zo’n trek in dumplings gekregen? Dan wordt het hop gauw naar het Pinch Sum pop-up diner. Er is maar beperkt plek, dus wil je er zeker van zijn dat je een tafel hebt, reserveer dan via sam@pinch-sum.com.

Pinch Sum x Conscious Hotels
Overtoom 519
Amsterdam West
Pop-up diner

Een tweesterrenlunch voor € 48,= per persoon? Ja het kan. Lees maar.

 

 

Translate»
Lees vorig bericht:
no-table restaurant Richard van Oostenbrugge Bord'Eau
Twee sterren lunch voor een zachte prijs

Even een lunch meepakken bij een tweesterren tent, dat doe je niet zomaar even. Maar...misschien nu wel, want restaurant Bord'Eau** Lees...

Sluiten