Twee sterren lunch voor een zachte prijs

Even een lunch meepakken bij een tweesterren tent, dat doe je niet zomaar even. Maar…misschien nu wel, want restaurant Bord’Eau** biedt nu een 3-gangen lunchmenu aan voor € 48,= per persoon. Oh wauw, zo wordt lunchen bij een sterrenzaak wel heel erg fijn.

Restaurant Bord’Eau lunch

Iedere avond zit restaurant Bord’Eau bommetje vol en nu willen ze hun gasten ook kennis laten maken met een gastronomische lunch op sterrenniveau, maar wel voor een heel wat zachtere prijs dan je gewend bent van een restaurant met twee sterren. Nice!

Als je maar tijd hebt voor een snelle lunch, geef dat even aan, dan zorgen ze dat je binnen een uur al je gangen voorbij hebt zien komen.

Gerechten om bij weg te dromen

Natuurlijk kun je het zo gek maken als je wilt. Dus zijn vier gangen no way genoeg voor jou, dan kun je je lunch ook uitbreiden. Vandaag beginnen we met een paar prachtige amuses (o.a. een crème van zee-egel, Hollandse garnalen met garnalen XO, scheermes met ‘soffrito’ en Marinière jus van kokkels). Daarna verschijnt de in eendenvet gegaarde langoustine met katsuabushi Albufeira die zo waanzinnig mooi van zacht is. Tussendoor lepelen we nog van een huisgemaakte gnochi met geschaafde truffel. Vervolgens is het tijd voor de Holsteiner rund. Wauw wat een smaak!

Ook ontzettend bijzonder is de millefeuille, oftewel een crème van berkenbladeren geïnfuseerd met getoast berkenhout en een consommé van berkensap en azijn. Een plaatje om te zien en een prachtig gerecht met een subtiele berkensmaak.

Het signatuur appeldessert van chef Richard van Oostenbrugge mag vandaag natuurlijk niet ontbreken.

Kaasliefhebbers kunnen helemaal los gaan op de kaaswagen vol met Hollandse kazen.

En chocoladefans kunnen snoepen van de chocoladebites van de chocoladeboom. Ja echt deze mooie boom is van choco. Cool hè.

Man wat een verwennerij is het weer. En het blijft een bijzondere ervaring, een vorkje prikken bij dit prachtige restaurant. En met deze lunchdeal is het ook nog eens een ervaring die je best vaker zou kunnen doen.

Reserveren bij restaurant Bord’Eau

Restaurant Bord’Eau
Nieuwe Doelenstraat 2-14
Amsterdam Centrum
Lunch | brunch | diner

Lunchtijden Bord’Eau:
Dinsdag tot en met vrijdag van 12.o0 uur tot 14.30 uur

[mapsmarker marker=”319″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Beste ramen van Amsterdam Sapporo
Het verhaal achter Sapporo SORA Ramen

De beste ramen van Amsterdam eet je wat mij betreft bij restaurant Sapporo RAMEN SORA Lees verder

Sluiten