Nieuwe bierbrouwerij met terras in Amsterdam Oost

Bierbrouwerij Poesiat & Kater in Amsterdam Oost is een walhalla voor bierliefhebbers.In de nieuwe bierbrouwerij met bierproeflokaal in Oost gaat het net gebrouwen bier zo vanaf de ketels naar één van de zeven taptanks, zodat je er een super vers biertje weg kunt drinken.

Poesiat & Kater bierbrouwerij Oost

Poesiat & Kater bierbrouwerij met terras Amsterdam Oost

De nieuwe bierbrouwerij vind je in een voormalig dierenasiel aan randje Oostpoort in Amsterdam Oost. Het gebouw waar vroeger de dieren een onderkomen kregen is volledig gerenoveerd en ziet er door een ringetje te halen uit. Een hoog plafond en giga ramen zorgen ervoor dat je binnen goed zit. In de winter kun je opwarmen bij de open haard en zomers is het goed vertoeven op het grote terras vlakbij het water.

Bierbrouwerij Amsterdam Oost

Van Vollenhoven bier

Op de bierkaart prijken nieuwe speciaalbieren van Poesiat & Kater zoals een nieuwe pale ale, een gose en een porter. Maarrrr ook voor een echt Van Vollenhoven biertje zit je hier goed. Meer zin in een borreltje, er staan ook een paar jenevers op de kaart. En ook wijndrinkers en cocktailfans kunnen gewoon blijven zitten, want er staan ook een paar wijntjes en mixjes op de kaart.

Poesiat & Kater Amsterdam Oost nieuwe hotspot Poesiat en Kater bierbrouwerij Amsterdam Oost proeflokaal

Bier en eten

Van al dat bieren krijg je natuurlijk trek. Gelukkig begrijpen ze dat bij bierbrouwerij Poesiat & Kater maar al te goed. Naast speciaalbieren kun je ook behoorlijk wat fijne gerechten bestellen. En het fijne is dat ze rekening houden met de smaken van hun biertjes, zodat er aan een goede bier spijs combinatie geen gebrek is. Zo kun je een dik belegde ciabatta tussen je tanden laten kraken. Of een croque madame of een eieren met toast. Bewuste eters kunnen zich storten op hun salades en zoetekauwen zetten hun vork in de baksels van Rumbaba. Heb je een stevige trek? Ze hebben ook mooie dinergerechten (in hun eigen Porter gestoofde short ribs met friet bijvoorbeeld) om je te goed aan te doen.

Poesiat en Kater bier

Borrelplanken

En natuurlijk is Poesiat & Kater een perfecte spot om borreltijd te spenderen. Wat dacht je van een borrelplank (vis, vlees of kaas), oesters of bittergarnituur op rechts en een ijskoud biertje op links? Klinkt best goed niet? Oh en voor de burgersfans: Ze hebben ook sliders. Yum!

Poesiat & Kater
Polderweg 648
Amsterdam Oost
Lunch | brunch | borrel | diner | terras

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 11.00 uur tot 1.00 uur
Zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 1.00 uur

[mapsmarker marker=”72″]

Translate»
Lees vorig bericht:
Chinese gerechten koken zelf maken thuis
Momofuku recept voor pittige worst met tofu en rice cake

Chinese gerechten daar kun je bij mij altijd blij mee maken. Lees verder

Sluiten