Poke Perfect nieuw poké bowl restaurant

Het is bijna onmogelijk om de poké bowl rage gemist te hebben. Heel foodie land is aan deze Hawaiiaanse healthy fish salad bowl. En nu hebben we in Amsterdam zowaar een poké bowl restaurant! Poké Perfect heet deze nieuwe hotspot waar je deze gezonde salade kunt happen.

Poké Bowl

Ok, de eerste keer dat ik hoorde over de poké bowl dacht ik dat het iets te maken had met het spel waarbij iedereen als een kip zonder kop over straat loopt om gekke beesies te vangen, maar niets is minder waar.

De poké bowl is een voorgerecht uit het land van Lilo en is een yummy healthy rauwe vis salade. Poke betekent ‘een plakje snijden’ in het Hawaiaans (thank God voor Wiki). Er wordt eindeloos gevarieerd met wat er in de bowl gaat. Zowel in vis als in de sides. Denk aan gestoomde rijst, sojabonen, rauwe veggies en meer. Japanse en andere Aziatische invloeden hebben voor de tasty smaken gezorgd en nu is deze trend overgewaaid naar ons kikkerlandje.

Eerste poké bowl restaurant in Amsterdam

Bij dit allereerste poké bowl restaurant in Amsterdam kun je je eigen bowl samenstellen. Kies je basis, je toppings en dress it up zoals je zelf wilt. Het is jouw poké bowl feestje! En naast poké bowls kun je hier straks ook sushirritos happen. Oehhh ik kan niet wachten om mijn tanden in beiden te zetten. Mjam!

Poké Perfect
Prinsengracht 502
Amsterdam Centrum

Bekijk de website.

Openingstijden:
Zondag tot en met donderdag van 11.30 uur tot 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 11.30 uur tot 22.00 uur

Foto: Poké Perfect

[mapsmarker marker=”241″]

Translate»
Lees vorig bericht:
The Butcher Amsterdam
The Butcher Social Club nieuw in A’DAM Toren

Oei oei Noord wordt wel heel erg gestoord. De A'DAM toren is natuurlijk al een te gekke hotspot, maar nu...

Sluiten