The Butcher Social Club nieuw in A’DAM Toren

Oei oei Noord wordt wel heel erg gestoord. De A’DAM toren is natuurlijk al een te gekke hotspot, maar nu wordt de iconische toren nóg een tikkie toffer. Binnenkort strijkt The Butcher Social Club neer in de toren aan het IJ. Ja inderdaad die van de juicy burgers, maar bij dit nieuwe lid van The Entourage Group is het burgers très chique en meer.

Lots more. Want naast fastfood dat je met je pink omhoog hapt, kun je bij The Butcher Social Club ook relaxte muziek, lots of creativity en een urban sfeer verwachten. Denk vintage en een ruw randje. Het wordt zoals ze het zelf noemen ‘een full-service speeltuin en lounge voor urbanisten’.

Ideaal ook voor als je last hebt van insomnia, want deze nieuwe urban spot is tot in de vroege uurtjes open. Zonaanbidders komen ook aan hun trekken op het terras. Over een fijne spot om aan cocktailtjes te nippen gesproken! Maar een biertje of een wijntje nippen aan de 360-graden bar klinkt ook niet verkeerd…

Maar oeh nog wel even geduld want The Butcher Social Club opent pas in oktober, maar we kunnen er wel alvast naar uitkijken. Nice!

The Butcher Social Club
Overhoeksplein 7
Amsterdam Noord

Meer info.

Translate»
Lees vorig bericht:
Restaurant ANNA diner Amsterdam
Knappe gerechten en fijne wijnen bij Restaurant ANNA

Op een zwoele zomeravond plant ik me neer op het mooie en gezellige terras van Restaurant ANNA. Lees verder

Sluiten